ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۸۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۵

روحانی به نیویورک می رود؟

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری درباره احتمال انجام یا لغو سفر رئیس‌جمهوری به نیویورک به منظور حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت که این موضوع در دست بررسی است.

تدبیر24»سیدمحمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به طرح برخی شایعات نسبت به انتصاب فردی به‌عنوان معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری اظهار کرد: هنوز هیچ بحثی درباره معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری مطرح نشده است.وی درباره معاونت امور مجلس ریاست‌جمهوری و شایعات درباره ابقای حسینعلی امیری در این سمت گفت: آقای امیری در حال انجام کار خود است و به‌عنوان یکی از گزینه‌های معاونت پارلمانی دولت دوازدهم نیز نامشان مطرح است.رئیس دفتر رئیس‌جمهور همچنین درباره انتخاب سخنگو در دولت دوازدهم و اینکه آیا قرار است معاونتی جداگانه برای این امر ایجاد شود یا خیر، تاکید کرد: نظر رئیس‌جمهوری برای سخنگویی دولت دوازدهم این است که فردی انتخاب شوند تا وقت زیادی برای کار سخنگویی اختصاص دهد و افکار عمومی نه فقط در هفته یک بار بلکه بیشتر از اقدامات دولت مطلع شوند.

واعظی تصریح کرد: نظر رئیس‌جمهوری این است که در دولت دوازدهم وضعیت اطلاع‌رسانی سامان بیشتری یابد و یک مسوول مستقیم برای این موضوع انتخاب شود تا علاوه‌بر اینکه وقت بیشتری برای این بخش می‌گذارد، به‌صورت عمیق‌تر فعالیت کند و با روابط عمومی‌های نهادهای مختلف هماهنگی ایجاد کند. در مجموع آنچه مطرح است انتخاب یک مسوول است.

حال این مسوول می‌تواند به‌عنوان مشاور، دستیار یا معاونت فعالیت کند.همچنین به گزارش «ایرنا» وی افزود: نظر رئیس‌جمهوری درباره سخنگوی دولت دوازدهم بر این است که وضعیت اطلاع‌رسانی ساماندهی بیشتری شود و مسوول مستقیم برای این پست انتخاب شود که فردی خاص و دارای وقت موسعی باشد تا فقط کار سخنگویی انجام دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: