آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸

محمود عباس وارد آنکارا شد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در چارچوب سفری رسمی وارد آنکارا شد.
تدبیر24»محمود عباس، رئیس تشکیلات خوگردان فلسطین عصر یکشنبه در چارچوب سفر رسمی دو روزه وارد آنکارا، پایتخت ترکیه شد.

فاروق اوزلو، وزیر علوم، صنعت و تکنولوژی ترکیه از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و هیئت همراه وی در فرودگاه ترکیه استقبال کرد.

این سفر محمود عباس به آنکارا به دعوت رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه صورت گرفت که تا ۲۹ ماه اوت به طول می‌انجامد.

در بیانیه مطبوعاتی ریاست جمهوری ترکیه آمده است که دو طرف طی این سفر به بررسی روابط دو جانبه میان ترکیه و فلسطین خواهند پرداخت.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است که در جریان این دیدار محمود عباس و رجب طیب اردوغان همچنین به  بررسی موضوعاتی مربوط به آشتی ملی فلسطینی‌ها و روند صلح خواهند پرداخت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: