ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۸۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

قلب، نمک دوست ندارد!

متخصصان قلب و عروق معتقدند که رژیم غذایی حاوی نمک زیاد، خطر ناتوانیِ قلبی را افزایش می‌دهد.
تدبیر24»متخصصان فنلاندی پس از ۱۲ سال مطالعه هشدار دادند که مصرف رژیم غذایی پُر نمک به طور چشمگیر در افزایش خطر ناتوانی و نارسایی قلبی موثر است.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) اگر افراد مصرف نمک خود را به میزان توصیه شده پنج گرم کاهش دهند، از دو میلیون و ۵۰۰ هزار مورد مرگ و میر در سال پیشگیری می‌شود. بیشتر افراد بیشتر از این مقدار نمک مصرف می‌کنند که در حدود ۸۰ تا ۱۴۰ درصد بیش از مقدار سفارش شده‌ است.

متخصصان فنلاندی بر اساس بررسی خود اظهار داشتند: مصرف بیش از ۱۳.۷ گرم سدیم کلراید در روز نرخ نارسایی قلبی را نسبت به مصرف کمتر از ۶.۸ گرم نمک دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین این افزایش احتمالیِ نارسایی قلبی مرتبط با نمک، مستقل از فشار خون است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت،‌ به گفته پزشکان مصرف نمک زیاد یکی از عوامل اصلی افزایش فشار خون است و فاکتور خطرزای مستقل در بروز بیماری عروق کرونری به حساب می‌آید.

برچسب ها: تدبیر24 قلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: