ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۸۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۱

کم فروشی در تولید کره

رییس اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: عده ای از متقلبین برای بالا بردن وزن کره، مقداری آب یا کازئین (پروتئین مخصوص شیر) به آن می افزایند.
تدبیر24»علی اکبر دادمهر ، افزودن آب به کره را به عنوان یکی از انواع کم فروشی در مواد غذایی برشمرد واز مردم خواست قبل از خرید فرآورده های غذایی به نشان سازمان غذا و دارو توجه کنند.
وی خاطرنشان کرد: مقدار آب موجود روغن حیوانی حدود صفر درصد و مقدار آب موجود در کره حدود 20 تا 25 درصد است و با افزودن آب به کره ، مقدار آب کره از حدود 20 درصد به حدود 40 درصد افزایش می یابد که برای سهولت جذب آب مقداری کازئین، کازئینات سدیم یا مواد جاذب رطوبت دیگری مانند کلروسدیم به کره اضافه می کنند که موجب اضافه شدن وزن آب و کازئین به وزن کره می شود و از مقدار چربی آن کاسته می شود.
رییس اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: اضافه کردن چربی های حیوانی یا نباتی مانند مارگارین به کره از دیگر تقلبات به شمار می رود و دلیل چنین تقلبی ، ارزان بودن قیمت روغن و چربی ها نسبت به کره است .
دادمهر یادآور شد: کم فروشی درتولید مواد غذایی به شکل‌های مختلف صورت می‌پذیرد؛ یکی دیگر از مهمترین آن‌ها را علاوه بر مورد نامبرده شده، مخلوط کردن کره با مواد رنگی به منظور زرد رنگ کردن کره است.
معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو در پایان از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فراورده‌های غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را در آن مورد توجه قرار دهند.
برچسب ها: تدبیر24 کم فروشی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: