ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۸۸۷۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰

دیابت را کنترل کنید!

مطالعات محققان دانشگاه بریگهام یانگ (BYU) نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیباتی است که سلول‌های خاصی را به سلول های تولیدکننده انسولین تبدیل می‌کند.

تدبیر24»در لوزالمعده ناحیه‌ای به نام جزایر لانگرهانس وجود دارد. سلول‌های بتا در این ناحیه قرار دارند. این سلول‌ها مسئول ترشح انسولین هستند. انسولین هورمونی است که قند بدن را تنظیم می‌کند. سلول‌های بتا انسولین را مستقیما وارد جریان خون می‌کنند. سلول‌های بتا همچنین هورمونی به نام آمیلین ترشح می‌کنند که میزان کلوگز واردشده به جریان خون را تنظیم می‌کند. در دیابت نوع 2، عملکرد سلول‌های بتا مختل می‌شود.

 مطالعات محققان BYU نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیبی به نام مونومرهای اپیکتکن است که توانایی سلول‌های بتا در ترشح انسولین را افزایش می‌دهند.

 مطالعات حیوانی نشان می‌دهد استفاده از کاکائو در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، نه تنها به تنظیم قند خون کمک می‌کرد؛ بلکه میزان چاقی را نیز کاهش داد. مطالعات نشان می‌دهد ترکیبات کاکائو روی میتوکندری (موتورخانه سلول) اثر می‌گذارد. میتوکندری ساختاری درون سلول است که اکسیژن و مواد غذایی را به مولکول‌های کوچکی برای حمل انرژی به نام ATP تبدیل می‌کند. مونومرهای اپیکتکن میتوکندری موجود در سلول های بتا را تقویت می‌کنند، از این طریق ATP بیشتری تولید می‌شود و انسولین بیشتری ترشح می‌شود.دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین بوجود می ‏آید.

برچسب ها: تدبیر24 دیابت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: