آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۹۰۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰

"حج عمره" برقرار می‌شود

رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس شورای اسلامی از برقراری حج عمره برای زائران ایرانی به‌احتمال قوی خبر داد.

تدبیر24»حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از احتمال برقراری حج عمره برای زائران ایرانی خبر داد و گفت: در تماس‌هایی که بنده با رئیس سازمان حج و زیارت داشتم روند برگزاری حج تمتع به‌خوبی پیش می‌رود.

وی با تأکید بر اینکه برقراری حج عمره منوط به برگزاری مناسب حج تمتع است، افزود: استقبال مناسب سعودی‌ها تاکنون از حجاج ایرانی این امکان را ایجاد کرده که به‌فکر مذاکره با آنها برای برقراری حج عمره باشیم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: پس از برگزاری حج تمتع از مسئولان ذی‌ربط درگیر با حج دعوت می‌شود تا با حضور در کمیسیون فرهنگی و همچنین فراکسیون حج و زیارت ضمن ارائه گزارشی درباره برگزاری حج امسال درباره برگزاری حج عمره نیز بحث و بررسی شود.

رئیس فراکسیون حج و زیارت مجلس خاطرنشان کرد: به‌احتمال قوی با ارزیابی‌هایی که  از برگزاری حج تمتع صورت گرفته، حج عمره نیز برقرار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: