آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۹۰۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵

مرتضی بانک دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و ویژه اقتصادی دولت دوازدهم منصوب شد.
تدبیر24»به گزارش رویداد۲۴ مرتضی بانک، که در دولت یازدهم سمت معاون کل نهاد ریاست جمهوری را بر عهده داشت به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دولت دوزادهم منصوب شد.

بانک جانشین، اکبر ترکان در این سمت شد.

مرتضی بانک از مدیران باسابقه در نظام جمهوری اسلامی است. در کارنامه او استانداری کرمان در دولت مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی و معاونت اداری مالی وزارت امور خارجه در دولت سید محمد خاتمی به چشم می‌خورد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: