ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۸۹۱۶۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۴

ورود کامیون به دو منطقه ممنوع

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ممنوعیت دائمی ورود کامیون به مناطق 1 و 12 شهرداری تهران خبر داد.
تدبیر24»سردار محمدرضا مهماندار  درباره اجرای طرح ساماندهی کامیون‌ها در پایتخت اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح از مدتی قبل برخورد با اضافه بار و تناژ غیرمجاز کامیون‌ها در دستور کار قرار گرفت اما این طرح بخش‌های دیگری نیز دارد که یکی از این بخش‌ها ممنوعیت ورود کامیون به دو منطقه تهران یعنی منطقه 12 و 1 است.

وی با بیان اینکه ممنوعیت تردد کامیون‌ها در این دو منطقه دائمی و 24 ساعته است، افزود: در بررسی‌های انجام شده و برابر مصوبه شورای تأمین تهران تردد کامیون‌ها در برخی از معابر تهران سبب وارد شدن خسارت به معابر و همچنین ابنیه می‌شود. در این بررسی‌ها مشخص شد که اکثر معابر و ابنیه منطقه 12 و 1 شهر تهران مستعد چنین خساراتی هستند از این رو تصمیم بر ممنوعیت ورود کامیون‌ها به این مناطق گرفته شد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: البته ورود کامیونت‌ها به این مناطق منعی ندارد.

مهماندار درباره مجازات و جرایم ورود کامیون‌ها به این مناطق گفت: کامیون‌هایی که وارد این دو منطقه شوند شامل جریمه 90 هزار تومانی شده و علاوه بر آن 4 نمره منفی نیز به راننده تعلق می‌گیرد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در پاسخ به سوال ایسنا درباره اینکه در شرایط اضطراری چطور می‌توان وارد این مناطق شد، تصریح کرد: در مواردی که استفاده از کامیونت نتواند نیاز را رفع کند، در کمیسیونی مشترک میان پلیس راهور و شهرداری تهران موضوع بررسی شده و مجوز مقطعی کوتاه مدت برای تردد کامیونی با شماره پلاک مشخص در این محدوده صادر می‌شود.
برچسب ها: تدبیر24 کامیون
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: