ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲

صادرات 29 میلیون دلاری کالای غیرنفتی از البرز

مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: سال گذشته 29 میلیون دلار کالای غیرنفتی از البرز به کشورهای مختلف صادر شده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، رجبی، امروز در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان البرز گفت: 10 درصد از 50 صادر کننده نمونه کشوردر البرز مستقر هستند این درحالیست که تنها 3.5 درصد از صنعت کشور در این استان قرار دارد.
وی افزود: در سال گذشته 32.5 میلیارد دلار محصولات غیرنفتی از کشور صادر شده است در حالیکه کشورما تنها یک درصد جمعیت کل جهان را در خود جای داده است و این نشان از عملکرد مناسب بخش صادرات در کشور است.
مدیرکل اداره صنعت، معدن و تجارت البرز با اشاره به ناچیزبودن صارادات کشور در بخش فنی مهندسی خاطرنشان کرد: سهم بخش فنی مهندسی در صادرات کشور تنها 2.3 درصد است در حالیکه در کشورهای دیگر این میزان 19 درصد از کل صادرات آنها را شامل می‌شود.
وی ادامه داد: بیشتر صادرات کشور به کشورهای عراق، افغانستان و ترکمنستان است و واردات نیز بیشتر از کره جنوبی و چین صورت می‌گیرد.
رجبی در پایان گفت: برای گسترش صادرات باید مالیات کالاهای صادراتی حذف و مقررات دست و پاگیراز پیش پای فعالان این بخش برداشته شود.
انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: