ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۹۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵

آزار و اذیت مسلمانان در میانمار

یکی از گروه‌های حقوق بشری میانمار امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد: آزار و اذیت نظام‌مند اقلیت مسلمانان در سراسر میانمار رو به افزایش است و تنها به استان راخین واقع در شمال غرب این کشور محدود نمی‌شود.
تدبیر24»"شبکه مستقل حقوق بشر میانمار" مستقر در لندن گفت: این آزار و اذیت‌ها با حمایت دولت، عوامل موجود در بین راهبان بودایی این کشور و گروه‌های غیرنظامی ناسیونالیست افراطی صورت گرفته است.

این گروه در گزارشی گفت: گذار به سمت دموکراسی اجازه داده تا تبعیض‌ها و تعصب‌های عمومی بیشتر شود و بر نحوه قوانین جدید دولت تاثیر بگذارد که خود به این روایت خطرناک ختم شده که مسلمانان یک حضور بیگانه در میانمار هستند.

این گزارش برگرفته از بیش از 350 مصاحبه در بیش از 46 شهر و روستا در یک بازه زمانی هشت ماهه از مارس سال 2016 میلادی است.

این در حالی است که دولت میانمار هنوز نسبت به این گزارش واکنشی نشان نداده است. مقامات هرگونه تبعیض را رد کرده و می‌گویند نیروهای امنیتی در استان راخین مشغول مبارزه در یک کمپین قانونی علیه "تروریست‌ها" هستند.

علاوه بر مسلمانان روهینجا این گزارش تصویر وسیع تری از مسلمانان از قومیت‌های مختلف در سراسر میانمار را به دنبال موج خشونت‌ها در سال 2012 و 2013 بررسی می‌کند.

به گفته این گزارش، بسیاری از مسلمانان از قومیت‌های مختلف در میانمار از داشتن کارت شناسایی محروم شده‌اند و دسترسی آنها به مکان‌های عبادتی اسلامی در برخی نقاط مسدود شده است.

براساس این گزارش، دست‌کم 21 روستا در سراسر میانمار برای مسلمانان به عنوان مناطق ممنوعه اعلام شده است که مسلمانان حق ورود به آنها را ندارند و این مساله با حمایت مقامات صورت گرفته است.

این گزارش درخصوص استان راخین به افزایش تفرقه میان بوداییان و جوامع مسلمانان و محدودیت شدید جا به جایی و سفر برای مسلمانان روهینجا تاکید کرده است؛ مسلمانانی که دسترسی‌شان به خدمات درمانی و آموزش بسیار محدود است.

برچسب ها: تدبیر24 مسلمانان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: