آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۹۲۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
امیر حاتمی:

امروز نه تنها ایران هراسی حاکم نیست بلکه ایران دوستی وجود دارد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد که امروز نه تنها ایران هراسی حاکم نیست بلکه ایران دوستی وجود دارد و ما فرصتهای بزرگی داریم که به تهدیدات و تحریمها فائق شویم.
تدبیر24»امیر حاتمی صبح امروز (سه‌شنبه) طی سخنانی در همایش حقوق دفاعی گفت: ما در دوره اخیر با تهدید و تحریم توان دفاعی و موشکی مواجه هستیم که با هدف سیاسی برای بازدارندگی قدرت کشور تلاش می‌کنیم و می خواهند از ابزار حقوقی برای ایجاد اقناع و اجماع در این خصوص استفاده کنند.

وی ادامه داد: اینکه تفسیرها و تعبیرهای سلیقه‌ای انجام شود و با اتکا به آن تفاسیر قدرت بازدارندگی کشور را مورد تهدید قرار بگیرد از موضوعاتی است که همکاران ما در موضع حقوقی نیروهای مسلح باید به آن حساس باشند و اجازه ندهند این اتفاق بیفتد و حتما هم این اجازه داده نخواهد شد.

وزیر دفاع تاکید کرد: کسانی می‌خواهند با استفاده از مبانی حقوقی قدرت کشورها را تهدید کنند؛ به خصوص کشوری همچون جمهوری اسلامی ایران.  اما تحریم توان دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی تنها اقدام دشمنان علیه ما نیست و تلاش‌هایی در عرصه‌های دیگر هم داشته‌اند که همیشه با ناکامی مواجه شدند.

حاتمی تاکید کرد: خواست دشمنان این بوده که همسایه‌های ما به جای کشورهایی با ثبات، تروریست‌ها باشند اما امروز در عراق و سوریه شرایط خوبی از نظر امنیت حاکم شده و آنچه آنها پیش‌بینی کرده و بافته بودند، پنبه شد.

وی گفت: در حوزه داخلی نیز در همه امور تلاش داشتند بگویند وحدت مردم و مسئولین مخدوش شده است اما این اتفاق نیفتاد و در حال حاضر انسجام خوبی در کشور وجود دارد و انتخابات اخیر و اتفاق‌های بعدی آن نشان داد این حرکت حرکت موفقی نبوده است.

وزیر دفاع با بیان اینکه ضریب امنیت کشور همیشه افزایش پیدا کرده است، افزود: امروز نه تنها ایران هراسی حاکم نیست بلکه ایران دوستی وجود دارد و ما فرصت‌های مغتنم و بزرگی داریم که می‌توانیم بر تهدیدات و تحریم‌ها فائق بیاییم و نیروهای مسلح باید قدرت خود را حفظ کرده و ارتقا دهند.

امیر حاتمی تاکید کرد: در حوزه تعامل با مجلس نیز فضای خوبی وجود دارد و باید این تعامل را تقویت کرد. به ویژه در ارائه نظرات کارشناسی در مورد طرح‌ها و لوایح مرتبط با نیروهای مسلح باید ارتباط بیشتری داشته باشیم؛ به خصوص در حوزه‌ای مانند حوزه ایثارگران و متخصصین حقوقی باید حضوری نهادینه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: