ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۹۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰

کمتر فست فود بخورید،چون...

رنجبر با بیان اینکه هر روزه شاهد رشد سریع فست‌فودها هستیم، تصریح کرد: فست‌فودها با توجه به دغدغه شهروندان و پیچیدگی زندگیها، یکی از اصلی‌ترین سرانه‌های غذایی مردم شده است.
تدبیر24»سعید رنجبریان درباره اهداف برگزاری جشنواره غذاهای سنتی ایرانی و آذری اظهار کرد: در این جشنواره سعی کردیم، غذاهایی که برای بدن مفید هستند را در معرض عموم قرار دهیم و ترویج فرهنگ غذاهای اصیل ایرانی هدف اصلی ما بود تا به مردم منطقه و شهرمان بگوییم که سهم غذاهای فست‌فودی از سرانه‌ غذایی خود را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه هر روزه شاهد رشد سریع فست‌فودها هستیم، تصریح کرد: فست‌فودها با توجه به دغدغه شهروندان و پیچیدگی زندگیها، یکی از اصلی‌ترین سرانه‌های غذایی مردم شده است.
رئیس فرهنگسرای مهر با بیان اینکه ما نگاهمان، نگاه سلامت‌محور بوده تا به طبع آن روح جامعه هم سالم شود و به طبع آن شهر و کشورمان در سلامت بماند، تاکید کرد: بیمارستانها پُر است از بیمارانی از اقشار مختلف مردم که اگر این موضوع را ریشه‌یابی کنیم، یکی از اصلی‌ترین دلایل آن تغذیه نامناسب است.
رنجبریان با بیان اینکه در دوره قبل جشنواره غذاهای سنتی ایرانی، 80 خانواده شرکت کرده بودند، گفت: 120 خانواده در این دوره شرکت کردند و به دلیل اینکه بسیاری از مردم منطقه آذری‌زبان هستند، این جشنواره در دو بخش غذاهای سنتی ایرانی و سنتی آذری برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه سفره آرایی، طعم و بوی غذا و رنگ غذا در انتخاب غذاهای برگزیده این جشنواره موثر است، خاطرنشان کرد: اساتید آشپزی با حضورشان باعث ایجاد ارزش در بین خانواده‌ها برای خوردن غذاهای سنتی می‌شوند و  زمانیکه فرزندان یک خانواده در این جشنواره می‌بینند، غذای مادرشان دیده می‌شود، رغبت بیشتری به خوردن غذاهای سنتی در بین آنها ایجاد می‌شود.
برچسب ها: فست فود سلامت غذا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: