ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۹۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۵

کشته شدن دو شبه نظامی

منابع امنیتی مصر اعلام کردند در اثر درگیری بین نیروهای دولتی و نیروهای تندرو در شهر عریش، دو شبه نظامی کشته و تعدادی از نیروی دولتی زخمی شدند.
تدبیر24»منابع امنیتی مصر اعلام کردند، دست کم پنج نظامی مصری در شمال صحرای سینا در درگیری بین نیروهای امنیتی و یک گروه مسلح زخمی شده‌اند.

این منابع تشریح کردند، افراد مسلح به مراکز امنیتی در شهر عریش حمله کردند و نیروهای امنیتی نیز متقابلا تیراندازی کردند که در نتیجه دو تن از مهاجمان کشته و تعدادی از نیروهای دولتی زخمی شدند و به بیمارستان منتقل شدند.

نیروهای مصری تلاش می‌کنند گروه‌های تندرو را در شبه جزیره سینا ریشه کن کنند که خطرناکترین آنها گروه "انصار بیت المقدس" است که از گروه تروریستی داعش پیروی می‌کند.

از زمان عزل محمد مرسی، رئیس جمهور سابق مصر در ژوئیه ۲۰۱۳، گروه‌های مسلح در مصر فعالیت خود را بیشتر کرده‌اند و در اثر درگیری‌ها تاکنون صدها تن از نیروهای امنیتی و غیرنظامیان در صحرای سینا و در دیگر نقاط مصر کشته شده‌اند.

برچسب ها: تدبیر24 شبه نظامی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: