ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۸۹۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲

کشتار مسلمانان میانمار

دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانه‌ای جنایات علیه مسلمانان میانمار را محکوم کرد.
تدبیر24»علی‌اکبر ولایتی در این بیانیه نوشت:

«بسمه‌تعالی

در روزهای اخیر در برابر دیدگان جهانیان، مردمان مظلوم و محروم در جنوب شرقی آسیا، تنها به جرم مسلمان بودن مورد شدیدترین ظلم‌ها و بیرحمانه‌ترین رفتارها قرار گرفته‌اند. مشاهده چنین صحنههای غیر انسانی، خصوصاً برخوردهای ظالمانه با کودکان، زنان  و سالخوردگان بی‌پناه و بی‌دفاع، وجدان هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد.

طرح رژیم صهیونیستی برای پاک کردن چهره ظالم و کودک‌کش خویش و گسترش فرهنگ ظلم و ستم بر کودکان، سالخوردگان و انسان‌های بی‌گناه با هماهنگی دولت میانمار، نشان از جنایتی دهشتناک و سازمان‌یافته علیه مسلمانان محروم روهینگیا دارد. این توطئه شوم و سازمان‌یافته صهیونیزم بین‌الملل، نسل‌کشی مسلمانان، سرکوب و کوچ اجباری، آوارگی و دربه‌دری، پاکسازی قومی و نژادی، قتل عام، کشتار و بی‌ثباتی منطقه‌ای را به دنبال دارد. درک صحیح از این توطئه حساب‌شده، مسئولیت همه نهادهای بین‌المللی مانند سازمان ملل، سازمان دیده‌بان حقوق بشر، سازمان کنفرانس اسلامی و دولت‌های دیگر را بیش از پیش سنگین می‌کند. لذا لازم است برای جلوگیری از تکرار چنین فجایعی، ضمن تنبیه جنایتکاران، اقدامات عاجل و موثری به عمل آید.

اینجانب ضمن محکوم کردن وقایع هولناک میانمار از کلیه شخصیت‌ها، نخبگان، گروه‌ها، احزاب، جریان‌ها و دولت‌های جهان اسلام و همچنین از دبیرکل سازمان ملل متحد، سازمان کنفرانس اسلامی و سازمان دیدبان حقوق بشر می‌خواهم که با به‌کارگیری کلیه توانمندی‌ها، ابزارهای دیپلماسی عمومی و دولتی با فشار بر دولت میانمار از خسارات و جنایات بیشتر بر مسلمانان روهینگیا جلوگیری به عمل آورند و با اعزام هیأت‌های حقیقت‌یاب نسبت به رسیدگی فوری به وضع موجود این مردم مظلوم و ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و سازمان‌دهی مطلوب به آوارگان، التیامی برای تسکین آلام آنان گردد و در صورت عدم همکاری دولت میانمار با طرح موضوع جنایات آنان در شورای امنیت و برگزاری جلسه فوق العاده سازمان کنفرانس اسلامی و قطع روابط دیپلماتیک، تجاری و بازرگانی کشورهای مسلمان با دولت میانمار، مراتب همدردی و حمایت قاطع خویش را از مردم مظلوم، بی پناه و بی دفاع روهینگیا به عمل آورند.

وسَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: