آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۹۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۰

دختر شریف رهبر سیاسی باشد

وزیر پیشین کشور پاکستان و از اعضای حزب نواز شریف اعلام کرد، وی دختر نواز شریف را به عنوان دختر دوستش می‌بیند اما نمی‌تواند او را به عنوان یک رهبر سیاسی قبول کند.
تدبیر24»چودری نثار علی خان، وزیر پیشین کشور دولت محمد نواز شریف، نخست وزیر مستعفی پاکستان اعلام کرد، او مطمئن است که می‌تواند به طور صلح‌آمیز در حزب "مسلم لیگ پاکستان" شاخه نواز، در کنار نواز شریف و شهباز شریف برادرش، حضور داشته باشد.

وی ادامه داد: بارها به من پیشنهاداتی شده است اما من این پیشنهادات را رد کرده‌ام.

به تازگی شایعاتی مطرح شده است مبنی بر اینکه مریم نواز، دختر نواز شریف در راس حزب مسلم لیگ قرار می‌گیرد.

وی در واکنش به این شایعات گفت که او نمی‌تواند مریم نواز را به عنوان رهبر سیاسی این حزب قبول کند.

چندی قبل، دادگاه عالی پاکستان نواز شریف را در ارتباط با رسوایی پرونده پاناما مجرم شناخته و رد صلاحیت کرد. در پی اعلام این حکم او استعفا کرد.

پس از اعلام رای دادگاه عالی پاکستان، برای جانشینی نواز شریف از افرادی مانند "شهباز شریف" (برادر نواز شریف و سروزیر پنجاب) و یا "چودری نثار" از اعضای حزب نام برده می‌شد.

بعد از رای دیوان عالی، نواز شریف دیگر حق ندارد تا آخر عمر فعالیت سیاسی داشته باشد. این برای بار سوم است که نواز شریف نمی‌تواند دوره ۵ ساله کاری خود را به پایان برساند.

وی دو بار دیگر در دهه ۹۰ میلادی نخست وزیر پاکستان شد اما هر دوبار از مقامش عزل شد. اما حزب شریف یعنی حزب مسلم لیگ پاکستان، می‌تواند تا انتخابات بعدی که در سال ۲۰۱۸ انجام می‌گیرد در قدرت باقی بماند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: