ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۹۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲

تشکیل جلسه شورای امنیت

اعضای شورای امنیت سازمان ملل فردا(چهارشنبه) نشستی را درباره خشونت‌ها در میانمار که باعث فرار بیش از 300 هزار تن از اقلیت روهینجا به کشور بنگلادش شده برگزار می‌کنند.
تدبیر24»به نقل از رویترز، این نشست به درخواست انگلیس و سوئد و در پی تشدید نگرانی‌های بین المللی از افزایش خشونت‌ها در ایالت راخین در غرب میانمار برگزار می‌شود.

سفیر انگلیس در سازمان ملل اعلام کرد: این نشست نشانگر نگرانی شدید شورای امنیت از وضعیت نابسامان بسیاری از روهینجایی‌هایی است که برای فرار از ایالت راخین تلاش می‌کنند.

زید رعد الحسین، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل روز دوشنبه با ابراز نگرانی نسبت به این مساله اعلام کرد مساله اقلیت روهینجا در میانمار نمونه‌ای کلاسیک از عملیات پاکسازی نژادی است.

وی مقامات‌ میانمار را به حملات روشمند به مسلمانان متهم کرد.

شورای امنیت در پایان اوت نیز نشستی محرمانه درباره میانمار برگزار کرد اما هیچ بیانیه‌ای در این باره صادر نشد.

سفیر انگلیس در سازمان ملل گفت امیدوار است در نشست فردا توافقی کلی در این باره حاصل شود.

به گفته دیپلمات‌های سازمان ملل چین مخالف دخالت شورای امنیت در این مساله است.

پیشتر دالایی لاما، رهبر معنوی بوداییان تبت از میانمار خواست راهکاری مسالمت آمیز را بری این مساله بیابند و از خشونت بپرهیزند.

پیش از وی ملاله یوسف‌زی و دیزموند توتو، اسقف آفریقای جنوبی و برندگان نوبل صلح از میانمار درخواستی مشابه دالایی لاما را مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: