ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۸۹۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵

ضرورت حمایت و پشتیبانی بیشتر از پلیس

فرمانده ناجا در دیدار با وزیر کشور گفت: نیروی انتظامی با روحیه جهادی آماده اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا در انجام مأموریت ها از جمله برقراری نظم و امنیت در جامعه می باشد.
تدبیر24»سردار حسین اشتری عصر روز گذشته به همراه جمعی از مسئولان با "عبدالرضا رحمانی فضلی" جانشین فرمانده معظم کل قوا در امور انتظامی و وزیر کشور دیدار و پیرامون موضوع های مختلف مرتبط با پلیس گفت و گو و تبادل نظر کردند.

در این جلسه، رئیس پلیس کشور اظهار داشت: نیروی انتظامی با برخورداری از روحیه ای بالا و جهادی آماده اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا در انجام مأموریت ها به  ویژه برقراری نظم و امنیت در جامعه می باشد.

وی افزود: پلیس، همواره جان برکف در تمامی عرصه ها حاضر شده و از تمام توان خود در انجام مأموریت ها استفاده کرده است و همچنان در این راه با گامی هایی استوار پیش خواهد رفت.

سردار اشتری با اشاره به ضرورت حمایت و پشتیبانی از نیروی انتظامی تصریح کرد: مساعدت، حمایت و کمک هایی که از سوی سازمان ها و نهادهای مختلف می شود به ویژه از سوی وزارت کشور باعث خواهد شد انگیزه و توان پلیس افزونتر شود و نقاط قوت نیروی انتظامی روزبروز افزایش یابد.

براساس گزارش سایت پلیس، رحمانی فضلی نیز در این دیدار با اشاره به برگزاری انتخاباتی امن در سراسر کشور که حاکی از کارنامه قابل قبول نیروی انتظامی در مأموریت های محوله است، گفت: ناجا در انجام مأموریت های خود به ویژه انتخابات توانست آبروی خود را افزون کرده و اعتماد مسئولان و مردم را بیش از پیش به خود جلب کند.

وی از اهتمام ناجا در ارتقاء امنیت و همچنین اقدامات پیشگیرانه پلیس و مقابله و مبارزه با جرایم تقدیر کرد.  

برچسب ها: تدبیر24 پلیس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: