ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۸۹۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶

اقدام مشترک ایران و افغانستان برای احیای هامون

مسئول امور تالاب‌ها در سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به همکاری ایران و افغانستان برای تهیه سند راهبردی مشترک اظهار کرد: احیای تالاب هامون یکی از موضوعاتی است که از طریق کمیته آب مشنرک دنبال می‌شود.
تدبیر24»آرزو اشرفی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بعد از پیگیری‌های صورت گرفته از ابتدای دولت یازدهم و توصیه‌های اکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در مورد لزوم احیای تالاب هامون در دیدار با مقامات عالیرتبه دولت افعانستان و در پی آخرین سفر وزیر امور خارجه کشورمان به افغانستان و رایزنی با مقامات این کشور در اواخر اردیبهشت امسال مقررشد سند راهبردی همکاری‌های دو کشور ایران و افغانستان تدوین شود.

وی افزود: در پی این تصمیم در دو کشور ایران و افغانستان کمیته‌های مشترکی به منظور احصای زمینه‌های همکاری‌ و مشارکت دو کشور ایجاد شده است. کمیته‌های پنج‌گانه شامل کمیته‌های آب، علمی- آموزشی، اقتصادی، کشاورزی و امنیتی می‌شود.

مسئول امور تالاب‌ها در سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در کمیته‌های آب، کشاورزی و علمی-آموزشی عضویت دارد. کمیته‌ای هم که بحث احیای تالاب هامون را پیگیری می کند کمیته آب است. تاکنون جلسات متعددی داخل کشور و یک نشست مشترک با نمایندگان دولت افغانستان در تهران به منظور پیگیری اهداف کمیته‌ها تشکیل شده است.

اشرفی‌زاده تاکید کرد: احیای تالاب هامون بدون همکاری دو کشور محقق نخواهد شد. خوشبختانه کشور افغانستان اعلام کرده که موافق احیای هامون است و در جلسات کارشناسی به اهمیت این تالاب اذعان کرده است و امیدواریم نهایت همکاری را برای بازگشت حیات تالاب هامون و به تبع آن حیات منطقه در دو سوی مرز داشته باشد و این موضوع به یکی از اصلی‌ترین محورهای همکاری دو کشور تبدیل شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: