آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۹۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۶

توافق عربستان و امارات برای بررسی گزینه تمدید توافق نفتی

وزیر انرژی عربستان با همتای اماراتی خود توافق کرد پس از پایان زمان توافق کاهش تولید در مارس ۲۰۱۸، گزینه تمدید آن با توجه به شرایط بازار مورد بررسی قرار گیرد.
تدبیر24»وزارت انرژی عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان در شهر آستانه با سهیل المزروعی، همتای اماراتی خود دیدار کرد و در این دیدار دو طرف درباره وضعیت بازار نفت گفت و گو کرده و از بهبود شرایط بازار ابراز رضایت کردند.

بر اساس گزارش رویترز، در این دیدار مزروعی گفت: شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) سهمیه فروش در سپتامبر و اکتبر را به میزان ۱۰ درصد کاهش داده است. این شرکت به منظور نشان دادن شفافیت و بالا بردن اعتبار امارات در زمینه پایبندی به توافق کاهش تولید، بر مبنای ماهانه مشتریانش و بازار را از تغییرات صورت گرفته در برنامه فروش خود مطلع می‌کند.

وزیر انرژی عربستان پیش از این وزیر با همتایان ونزوئلایی و قزاقستانی خود درباره تمدید احتمالی توافق کاهش تولید نفت پس از پایان مدت آن در مارس سال ۲۰۱۸ گفت‌وگو کرده بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: