تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۸۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۲
مواضع خصمانه آمریکا در برابر رئیس جمهور معتدل:

چهار راهکار پیشنهادی سناتورهای آمریکایی برای مقابله با ایران

در ابتدای این نامه تاکید شده که انتخاب حسن روحانی به عنوان یک چهره میانه رو از سوی مردم ایران نشانه نارضایتی مردم است و ابراز امیدواری شده پیام این انتخاب از سوی حکومت ایران دریافت شود.

در ابتدای این نامه تاکید شده که انتخاب حسن روحانی به عنوان یک چهره میانه رو از سوی مردم ایران نشانه نارضایتی مردم است و ابراز امیدواری شده پیام این انتخاب از سوی حکومت ایران دریافت شود.
76 سناتور آمریکایی با ارسال نامه ای به باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا از وی خواستند تا فشارهای تحریمی علیه ایران را تشدید کند.

به گزارش عصر ایران روزنامه " دیلی تلگراف" بریتانیا متن کامل این نامه را که به امضای 76 سناتور دموکرات و جمهوریخواه رسیده است ؛ منتشر کرده است.

در این نامه با اشاره به وعده حسن روحانی رییس جمهور جدید ایران مبنی بر ادامه گفتگوهای ایران با کشورهای 1+5 و نیز شفافیت بیشتر در برنامه های هسته ای ، تاکید شده ؛ رویه گذشته حکومت ایران خرید زمان با استفاده از مذاکرات هسته ای بوده است و از سوی دیگر تصمیم گیرنده اصلی سیاست های هسته ای رییس جمهور نیست بلکه رهبر ایران است.

در این نامه تاکید شده که تشدید تحریم ها به همراه معتبر نشان دادن تهدید به استفاده از نیروی نظامی در صورت لزوم یگانه راهکار بازداشتن ایران از سیاست های هسته ای کنونی خود است.

در ابتدای این نامه تاکید شده که انتخاب حسن روحانی به عنوان یک چهره میانه رو از سوی مردم ایران نشانه نارضایتی مردم است و ابراز امیدواری شده پیام این انتخاب از سوی حکومت ایران دریافت شود و در سیاست های هسته ای این کشور بازنگری شود.

سناتور های امضا کننده این نامه تاکید کرده اند تا زمانی که نشانه ای مبنی بر کند تر شدن روند برنامه های هسته ای ایران، مشاهده نشود دولت آمریکا باید همچنان بر فشارهای تحریمی خود بر ایران بیفزاید.

سناتورهای آمریکایی در این نامه چهار پیش شرط را برای موفقیت سیاست کنونی آمریکا در قبال برنامه هسته ای ایران موثر دانسته اند:

1- ارسال پیام صریح و مستمر مبنی بر عدم اجازه آمریکا به ایران برای دست یابی به سلاح هسته ای

2- ابراز تمایل و ادامه رویکرد آمریکا در مذاکره با ایران

3- تشدید مستمر تحریم ها علیه ایران

4- باور پذیر کردن تهدید به استفاده از نیروی نظامی علیه ایران در صورت لزوم

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: