ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۹۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵

اقدام اروپا در رفع فاجعه "میانمار"

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد انتظار دارد دولت میانمار در مدت یک هفته تدابیر ضروری را برای رسیدگی به بحران ایالت راخین اتخاذ کند.

تدبیر24»فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد انتظار دارد دولت میانمار ظرف مدت یک هفته تدابیر ضروری را برای رسیدگی به دلایل و عواقب بحران در ایالت راخین این کشور اتخاذ کند.

او روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای گفت: «همان طور که چند روز قبل نیز اعلام کردم، اولویت در حال حاضر امکان مجدد دسترسی فوری به افراد و رسیدگی به علل اصلی این درگیری‌ها با اجرای توصیه‌های کمیسیون مشورتی عنان است و انتظار داریم این اقدامات ظرف مدت یک هفته صورت گیرد.»

ایالت راخین در غرب میانمار از اواخر ماه اوت تاکنون صحنه شدیدترین خشونت‌ها بوده است. نیرو‌های دولتی میانمار از اواخر ماه اوت عملیات گسترده‌ای را علیه اقلیت مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین آغاز کرده‌اند.

کمیسیون تحت ریاست کوفی عنان، دبیر کل سابق سازمان ملل متحد،  نیز اواخر ماه اوت در گزارش نهایی خود خواستار تجدید نظر دولت میانمار بر قانون شهروندی ۱۹۸۲ این کشور شد که در آن اقلیت مسلمان روهینگیا به عنوان یکی از نژاد‌های ملی در نظر گرفته نشده و حق شهروندی از آن‌ها سلب شده است.

برچسب ها: تدبیر24 اروپا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: