ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۹۹۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷

یک خواننده سرپرست دانشگاه شد!+عکس

تدبیر24»یکی از معضلات پر رنگ این روزهای کشور وجود مدیرانی در راس اموری است که تناسب شایسته ای با جایگاه خود ندارند و این مهم از این جهت مورد وجه است که علاوه بر ایجاد نا امیدی در بدنه امیدوار به آینده کشور، موجبات اتخاذ تصمیماتی نا همگون و گاها مضر برای آن دستگاه و باالطبع، جامعه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار تدبیر24 چندماهی است یک خواننده جوان به نام میثم معافی به سرپرستی دانشگاه جامع علمی کاربردی گسترش انفورماتیک ایران منصوب شده است. انتصاب وی به این سمت صدای مخالفت برخی اساتید این مرکز که مرتبط با بانک صادرات می باشد را بلند کرده و شئنیت جایگاه ریاست یک مرکز علمی آن هم از جنس انفورماتیک را زیر سوال برده است!


برای پیداکردن سوابق این خواننده زحمت زیادی لازم نیست، کافی است نام ایشان را در موتور جستجوگر گوگل سرچ کنید تا تصاویر و آلبوم های وی را که به وفور قابل دسترسی است ملاحظه نمایید.


بزودی تدبیر24 اخبار جدیدی از وضعیت مدیریت این دانشگاه و سوابق این خواننده را منتشر خواهد کرد...

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۳
0
0
احياناً تشابه اسمي نيست؟
نظر شما: