ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۰۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۷

نشست خبری روحانی این هفته برگزار می‌شود

اولین نشست خبری حجت‌الاسلام حسن روحانی در قامت رئیس جمهور اسلامی ایران این هفته برگزار می‌شود.

یک عضو دفتر رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: اولین نشست خبری حجت‌الاسلام حسن روحانی پس از برگزاری مراسم تحلیف امروز، و طی هفته جاری با حضور خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

وی به روز دقیق برگزاری این نشست خبری اشاره‌ای نکرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: