ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

استقبال چین از توافق هسته‌ای با ایران

چین از توافق بین ایران و گروه 1+5 استقبال کرد و گفت که این توافقنامه به «حفظ صلح و ثبات در منطقه کمک می‌کند».
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، وزارت امور خارجه چین روز یکشنبه در بیانیه‌ای در وب سایتش به نقل از ونگ یی، وزیر امور خارجه چین نوشت: این توافقنامه به حفظ سیستم بین‌المللی منع اشاعه هسته‌یی و تضمین صلح و ثبات در خاورمیانه کمک خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ونگ افزود که این توافقنامه علاوه بر آن «به طرف‌های گفت‌وگو کمک می‌کند که انجام تبادلات عادی با ایران را از سر بگیرند و علاوه بر آن زندگی بهتری را برای مردم ایران فراهم خواهد کرد».
وزیر خارجه چین گفت که این توافق پس از «یک دهه کار دشوار به ویژه در چند روز آخر، هنگامی که وارد فاز نهایی مذاکرات دشوار شدیم» صورت گرفت.
چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل است که همراه با دیگر اعضای دائم این شورا و آلمان به همراه تهران درباره یک توافق هسته‌یی گفت‌وگو کردند.
پکن خواستار اجتناب از هرگونه بی‌ثباتی در منطقه خاورمیانه است زیرا شدیدا برای اقتصاد خود به نفت خاورمیانه وابسته است.
این کشور از مدت‌ها پیش خواستار حل موضوع هسته‌یی ایران از طریق دیپلماسی به جای گزینه نظامی شده بود.
به دنبال تحقق توافق بین ایران و گروه 1+5 در ژنو، ونگ از سایر کشورهای دخیل در مذاکرات تحسین و تمجید کرد.
وزیر امور خارجه چین گفت: ما علاوه بر آن مایلیم از طرف‌های دخیل در مذاکرات به خاطر نشان دادن انعطاف‌پذیری و عمل‌گرایی قدردانی کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: