ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۰۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸

پرداخت 1.5 میلیارد تسهیلات

معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به تسهیلات رونق تولید در حوزه کشاورزی بیان کرد: این تسهیلات اکثرا در بخش کشت‌های گلخانه‌ای و قارچ های خوراکی تخصیص داده می شود، در این زمینه سال گذشته یک میلیارد و 500 میلیون تومان به تولیدکنندگان و گلخانه داران پرداخت شد .

تدبیر24»علی‌اصغر زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: یکی از سیاست‌های جهاد کشاورزی تغییر الگوی کشت است که در این راستا به دنبال کشت گیاهان مقاوم با نیاز آبی کم هستیم تا با مصرف کم آب و افرایش سطح کشت، میزان تولید افزایش یابد .

وی با اشاره به اینکه توسعه کشت گل محمدی، زعفران و گیاهان دارویی در اولویت کاری جهاد کشاورزی استان قرار دارد، افزود: طی سه سال اخیر توفیقات خوبی در این راستا حاصل شده و این روند رو به رشد در حال ادامه است. در این زمینه متقاضیان را حمایت خواهیم کرد تا کشت جایگزین افزایش یابد .

زارعی تصریح کرد: سطح زیرکشت زعفران در سطح استان مرکزی 167 هکتار است که 124 هکتار بارور و باقی غیربارور است. متوسط برداشت زعفران نیز در هر هکتار سه کیلوگرم است که بیشترین سطح زیر کشت را شهرستان خمین به خود اختصاص داده است .

وی سطح زیرکشت گل محمدی در استان را 533 هکتار دانست و با بیان اینکه در این خصوص رتبه ششم کشور را به خود اختصاص داده‌ایم گفت: از هر هکتار گل محمدی سه تن گل تر برداشت می‌شود که میزان قابل قبولی است و بیشترین میزان تولید با توجه به اقلیم و شرایط جوی مربوط به شهرستان دلیجان است .

زارعی اضافه کرد: سطح زیرکشت گیاهان دارویی استان 60 هکتار است که از هر هکتار 698 تن محصول برداشت می‌شود و بیشترین سطح زیرکشت در این خصوص در شهرستان محلات واقع است .

معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی میزان فروش محصولات تولیدی را وابسته به بازار دانست و افزود: محصولات تولیدی علاوه بر مصرف داخل استان به استان های همجوار نیز ارسال می‌شود به طوری که بخش اعظمی از تولیدات گل محمدی به کاشان ارسال می‌شود .

وی در خصوص حمایت‌های دولتی در امر تغییر الگوی کشت اظهار کرد: دولت در این راستا عموما به شکل یارانه در قالب تولید نهال، نهاده، پیاز و قلمه کمک‌هایی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. سال گذشته 120 میلیون تومان یارانه دولتی در بخش گیاهان دارویی و گل محمدی به تولیدکنندگان اعطا شد، همچنین اگر اعتباری از طریق صندوق کارآفرینی امید اختصاص یابد به تولیدکنندگان تخصیص می‌یابد .

معاون باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی اضافه کرد: امسال با توجه به ابلاغ دستورالعمل طی دو ماهه اخیر دو پرونده به مبلغ 300 میلیون تومان به بانک‌های عامل ارسال شده است تا مراحل مورد نیاز طی و تسهیلات رونق تولید پرداخت شود .

برچسب ها: تدبیر24 تسهیلات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: