اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۹۰۰۵۸
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۱

توقیف 72 ساعته خودروها

رئیس پلیس راهور ناجا از توقیف 72 ساعته خودروی رانندگانی که دو تخلف همزمان انجام دهند.
تدبیر24»سردار مهری با اشاره به بازگشت مسافران تابستانی ضمن توصیه با رانندگان برای رعایت سرعت مطمئنه، گفت: ماموران پلیس دستور دارند با تخلفات حادثه ساز سرعت و سبقت غیرمجاز برخورد جدی داشته باشند و خودروها را در صورت ارتکاب دو تخلف همزمان، 72 ساعت توقیف کنند.

وی همچنین اظهار کرد: خودروی رانندگانی که تست الکل و موادمخدر در آنها مثبت باشد، به مدت یک ماه توقیف می شود.

رئیس پلیس راهور ناجا در خاتمه عدم توجه به جلو و سرعت، سبقت های غیر مجاز را از عوامل مهم تصادفات در این ایام دانست و به رانندگان توصیه کرد با تردد در سطح جاده ها به جلو توجه داشته باشند و در فواصل مختلف برای جلوگیری از خستگی، توقف کرده و استراحت کنند.

برچسب ها: تدبیر24 خودروها
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: