ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۰۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۰

طوفان مکزیک در اسکار 2018

سینمای مکزیک امسال با یک مستند در شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار حاضر، خواهد بود.
تدبیر24»«طوفان» ساخته «تاتیانا هوزو» که امسال به عنوان نماینده سینمای مکزیک در جوایز اسکار 2018 انتخاب شده است، مستندی «بی‌پروا» درباره قاچاق انسان و داستان دو زن است که از عواقب سهمناک این پدیده در مکزیک رنج برده‌اند.

آکادمی فیلم مکزیک همچنین اعلام کرد که مستند «طوفان» به عنوان نماینده این کشور در سی‌ودومین دوره جوایز سینمایی «گویا» در کشور اسپانیا نیز انتخاب کرده است.

«تاتیانا هوزو» با ساخت اولین مستند خود با نام «کوچکتیرین مکان» نیز حضور موفقی در جشنواره‌های سینمایی داشت، مستندی قدرتمند که درباره تاثیرات جنگ داخلی در السالوادور بر زندگی روستائیان است.

مستند طوفان

سینمای مکزیک از دهه 1950 میلادی تاکنون هشت بار به جمع نامزدهای نهایی شاخه اسکار خارجی راه یافته اما هرگز نتوانسته این جایزه را از به دست آورد. آخرین فیلم‌های که از مکزیک نامزد اسکار شدند «زیبا» ساخته «الخاندرو گونزالز ایناریتو» (2010) و «هزار توی پن» به کارگردانی «گیلرمو دل‌تورو» (2006) بوده‌اند.

پیش از این، کشورهای اسپانیا، برزیل، بلغارستان، جمهوری چک، استونی، کوزوو، ایرلند، یونان، مجارستان و اتریش، جمهوری آذربایجان، بلژیک، بوسنی و هرزگوین، کرواسی، جمهوری دومنیکن، ، فنلاند، گرجستان، آلمان، یونان، مجارستان، عراق، ایرلند، ژاپن، لتونی، لبنان، لیتوانی، لوکزامبورگ، نپال، هلند، نروژ، فلسطین، رومانی، صربستان، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایلند، ترکیه، اوکراین، ویتنام ونزوئلا نمایندگان خود را به آکادمی اسکار معرفی کرده‌اند.

سال گذشته، در مجموع ۸۵ کشور در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز سینمایی اسکار رقابت کردند که در نهایت فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی از ایران برنده اسکار خارجی شد.

آخرین مهلت معرفی فیلم از سوی کشورها برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی دوم اکتبر (۱۰ مهرماه) است و آکادمی اسکار پس از بررسی، فیلم‌های واجد شرایط برای رقابت در این شاخه را معرفی می‌کند.

ابتدا ۹ فیلم به فهرست بلند راه خواهند یافت و در پایان پنج فیلم به‌عنوان نامزدهای نهایی بهترین فیلم خارجی سال انتخاب می‌شوند.

مراسم نودمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز چهارم مارس (۱۳ اسفند) برگزار خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 طوفان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: