ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۹۰۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷

درختان بام لرستان در حال جان کندن

یک مسئول در اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: درختان بام لرستان یکی پس از دیگری رو به خشک شدن هستند.

تدبیر24»بهرام رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: بام لرستان اگر مورد توجه قرار گیرد از بهترین جاذبه های گردشگری و توریستی در کشور تبدیل خواهد شد. 

 
وی اضافه کرد: متاسفانه اگر نگاهی اجمالی به وضعیت بام لرستان داشته باشیم خواهیم دید که درختان بی زبان یکی پس از دیگری رو به خشک شدن هستند. مرگ درختان بام به علت بی توجهی و تشنگی در تابستان سوزان چشم هر بیننده‌ای را می‎آزارد. 

 
رمضانی با بیان اینکه درختان کنار جاده توسط یک دستگاه تراکتور آبیاری می شوند، افزود: بقیه درختان که در دل کوه کاشته شده‌اند و روزگاری دارای آبیاری قطره‌ای بودند هم اکنون به علت تعلل پیمانکار یا مسئولین متاسفانه  آبرسانی نشده و درختان در حال مرگ هستند.  تشنگی تابستان درختان را زمین ‎گیر کرده و حتی درختان نتوانستند در مقابل این بی آبی دوام بیاورند. 

وی ادامه داد: این درختان در حال نابودی و جان کندن هستند درحالی که آب رسانی به بام به طور کامل انجام شده اما با نصب لوله‌‎های قطره ‎ای در کنار درختان، آنان را از مرگ حتمی نجات نمی‎دهند. 

 
رمضانی با بیان اینکه چرا انجمن ها و دوستداران طبیعت چشم ‎هایشان را به روی این مهم بسته ‎ اند، گفت: امیدواریم NGO   و انجمن ‎ های مردم نهاد و طرفداران بلوط این مظهر زیبایی زاگرس مانع این شوند که درختان بیش از این با مرگ دست و پنجه نرم کنند. چرا کسی پیدا نمی ‎شود صدای درختان را بشنود و برای این موجودات زنده چاره ‎ای بیندیشد؟
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: