آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۱۰۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴

همه پرسی در کردستان عراق توطئه است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد که پشت سرمساله کردستان عراق رژیم صهیونیستی و استکبارجهانی قرار دارد.
تدبیر24»سردار سرلشکر پاسدار باقری طی سخنانی در مراسم زیارت عاشورا و آئین بزرگداشت هفته ی دفاع مقدس پرسنل و مدیران وزارت اطلاعات ، جنگ تحمیلی را حادثه سنگینی برای کشور عنوان کرد و گفت : دشمنان بعد از همه حوادثی که برای جلوگیری از به ثمر نشستن انقلاب اسلامی ایجاد کردند و بدنبال به زانو در آوردن نظام بودند در نهایت کشور را با تجاوز نظامی مواجه کردند وفرزندان این مرز و بوم  با اجرای عملیات های بزرگی به لطف پروردگار و برکت خون شهدا و نفس قدسی امام (ره) پیروزی در جنگ به ارمغان آمد.
 وی ازجمله درس های هشت سال دفاع مقد س را مراقبت از غافلگیر نشدن ، مهلت نفوذ ندادن به دشمن و همراهی و همکاری دستگاه های اطلاعاتی برای جلوگیری از تهدیدات عنوان کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نقش و تاثیر خدمات وزارت اطلاعات در دفاع مقدس را برجسته و خوب توصیف و تاکید کرد : دستگاه اطلاعاتی اگر به دشمن مهلت نفوذ و عملیات ندهد برکات زیادی حاصل خواهد شد و نمونه ی  همکاری های مشترک زیادی دراین زمینه با وزارت اطلاعات داریم .
وی در بخش دیگری از سخنان خود مسئله همه پرسی در کردستان عراق را توطئه دانست و اظهار داشت : پشت سر این مسئله رژیم صهیونیستی و استکبارجهانی قرار دارد.
باقری همچنین با ابرازخوشحالی از ابقای حجت‌الاسلام  علوی در وزارت اطلاعات اظهار کرد: نیروهای مسلح از همکاری وزارت اطلاعات برخوردار است و ما قدردان این همکاری و هماهنگی هستیم و در دوره ی مسئولیت حاج آقا علوی این همکاری و هماهنگی ها بیشتر شد و ما اعلام می کنیم که مسیر ما مسیر هم افزایی است.
شایان ذکر است سرلشکر باقری در بدو ورود مورد استقبال حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود علوی وزیر اطلاعات و جمعی از معاونین وزیر قرار گرفت سپس بر مزار شهدای گمنام حاضر و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهداادای احترام کرد.
برچسب ها: تدبیر24 همه پرسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: