ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۱۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰

لطفا با حمایت از اکران فیلم خارجی تیر خلاص را به سینمای ایران شلیک نکنید

استاد دانشگاه تهران گفت: اگر سینمای ایران به جایی برسد که نیاز مردم ایران را با آثار فاخر هنری بتواند برطرف کند خوشحال خواهیم شد.
تدبیر24» منتقدین: بحث اکران فیلم خارجی در سالن‌های سینما چند وقتی در رسانه‌های متعددی آغاز شده است و محمد صادق کوشکی استاد دانشگاه، در مناظره ای جذاب در مقابل مهرداد فرید دبیر شورای عالی تهیه کنندگان نشسته‌اند و در مورد این موضوع با یکدیگر گفتگو و مناظره می‌کنند.

محمد صادق کوشکی: اگر سینمای ایران به جایی برسد که نیاز مردم ایران را با آثار فاخر هنری بتواند برطرف کند خوشحال خواهیم شد. در غیر اینصورت درهای کشور را باید بست که مردم از آثار فاخر سینمای جهان در سالن های سینما استفاده نکنند؟

مهرداد فرید: رسانه‌های دیداری و شنیداری ما تحت تصرف محصولات خارجی است و این مایه سرافکندگی همه ماست. شبکه های تلویزیونی سازمان صدا و سیمای خودمان به ندرت می بینید که فیلم ایرانی پخش می‌کند اما دائما فیلم خارجی پخش می‌کند. من بوی توطئه به مشامم می‌رسد. من احساس دست‌هایی در کار است که باقیمانده فضای دیداری و شنیداری از سینما را بگیرد و بگذارد در اختیار فیلم خارجی.

محمد صادق کوشکی: خدا کند سینمای همیشه دغدغه تهاجم فرهنگی داشته باشد. خدا کند سینماگران ایرانی چپ و راست در سفارتخانه های خارجی وول نخورند. حاکمیتی وظیفه دارد گزینش بکند و نوع کالای خوب را به مردم عرضه کند. در میان تولیدات سینمای جهان 10 الی 20 فیلم خوب وجود دارد آیا باید مردم را از دیدن چنین فیلم‌ها محروم کنیم. 

مهرداد فرید: سینمای ایران با آمدن فیلم‌های خارجی تولیدش در سال 1355 به صفر رسید. ما باید از تجربه های تاریخی درس بگیریم.

محمد صادق کوشکی: شما سینماگران انحصار ایجاد کرده‌اید که مردم بروند سینما فقط محصولات شما را ببیند

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: