ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۱۴۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۲

احتمال وجود شبکه‌های تکدی‌گری در مازندران

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: در مازندران قابل قبول نخواهد بود که متکدی به طور آشکار به تکدی‌گری بپردازد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، منطقه مازندران، علیرضا یونسی امروز، 4 آذر در ستاد ساماندهی متکدیان استان که در استانداری برگزار شد، تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم تا تکدی گری در جامعه سبب سلب امنیت و آرامش شهروندان شود.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر این‌که تمامی فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید به طور جدی با تکدی گران برخورد داشته باشند، افزود: متکدیانی که شرایط تحت سرپرستی قرار گرفتن را دارا باشند تحت حمایت سازمان‌های متولی قرار خواهند گرفت. فرمانداران، نیروی انتظامی و مراجع قضایی باید بیش از گذشته به شناسایی و جمع آوری متکدیان در سطح استان اقدام کنند.
وی، خواستار اندیشیدن تمهیدات لازم جهت تهیه مکانی مناسب برای استقرار متکدیان در شهرستان آمل شد.
یونسی با تاکید بر این‌که باید با تعدد متکدیان حرفه‌ای به شدت برخورد شود، افزود: احتمال شبکه‌های تکدی‌گری وجود دارد که متکدیان را در شهرستان‌ها مستقر می‌کنند. این شبکه‌ها باید شناسایی و با آنان به شدت برخورد شود.
وی به مرکزی برای ترک اعتیاد در منطقه قاجار خیل شهرستان ساری اشاره کرد و افزود: این محل ظرفیت نگهداری 400 نفر را داراست که با هماهنگی نیروی انتظامی می‌توان از این مکان برای نگهداری متکدیان معتاد استفاده شود.
یونسی با بیان این‌که متاسفانه کمپ‌های غیرمجاز در برخی شهرستان‌های استان مشاهده می‌شود، عنوان کرد: باید هرچه سریعتر نسبت به کمپ‌های غیرمجاز برخورد قانونی صورت گیرد. همچنین باید مراکز غیرمجاز متادون در استان شناسایی شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: