ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۱۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹

ریزش خونین سن هیات در بندرعباس

ریزش سن تخته‌ای در یک هیأت عزاداری در بندرعباس موجب مجروح شدن سه تن از شهروندان شد.
تدبیر24»مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این خصوص گفت: در این حادثه که ساعت ۲۱:۱۹ امشب رخ داد، سه مرد ۲۸، ۳۷ و ۴۵ ساله به ترتیب از ناحیه کمر و ستون مهره‌ها، مچ پا و قفسه سینه مجروح شدند.فاطمه نوروزیان با اشاره به این که این حادثه به دلیل بازی کردن تعدادی از کودکان رخ داد، تصریح کرد: مجروحان این حادثه توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان خلیج‌فارس منتقل شدند.وی در پایان گفت: مصدومان در حال دریافت خدمات تشخیصی و درمانی هستند و خوشبختانه حال عمومی آن‌ها مناسب گزارش‌ شده است.با این حال، به دنبال انتشار خبری مبنی بر این که این اتفاق در جریان مراسم شام غریبان در هیأت "علی‌اصغر" واقع در زمین "شهسوار" محله داروپخش بندرعباس، به دلیل سقوط داربست‌های نصب‌شده بر روی جمعیت رخ‌داده است، متولیان این هیأت با در اختیار قرار دادن بیانیه‌ای به خبرگزاری ایسنا، ضمن تکذیب نوع اتفاق این حادثه، خواستار اطلاع‌رسانی دقیق و صحیح شدند.در این بیانیه آمده است: هیأت محبان حضرت علی‌اصغر هیچ‌گونه داربست مسقفی ندارد و در فضای باز و به‌صورت زنجیر زنی خیابانی مراسم خود را برگزار می‌کند و فقط در پایان مراسم سن تخته‌ای مربوط به مداح به‌صورت مختصر ریزش کرده و هیچ‌گونه خسارت جانی در برنداشته است.
برچسب ها: تدبیر24 بندرعباس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: