ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۹۱۵۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸

تعیین تکلیف طرح توسعه سه میدان نفتی در آینده نزدیک

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارائه نتیجه مطالعات شرکت‌های خارجی برای سه میدان نفتی خبر داد و گفت: چند شرکت خارجی نتیجه مطالعات خود را برای توسعه میادین منصوری، آب تیمور و چنگوله ارائه کرده‌اند که این نتایج در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته تا گزینه مناسب انتخاب شود.

تدبیر24»کریم زبیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه نتایج مطالعات شرکت‌های مختلف برای توسعه میادین آب تیمور و  منصوری ارائه شده، افزود: دو شرکت پرتامینا و لوک‌اویل نتایج مطالعه خود را برای توسعه میدان منصوری ارائه کرده‌اند. همچنین سه شرکت پرتامینا، لوک‌اویل و مرسک نتایج مطالعه خود را برای میدان آب‌تیمور ارائه کرده‌اند. پیشنهادات این شرکت ها، در کمیته مشاورین مورد بررسی قرار گرفته و نتایج مطالعه شرکت‌های مذکور با یکدیگر مقایسه شده‌اند تا گزینه مناسب انتخاب شود.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت از ارائه گزارشی توسط شرکت شل برای توسعه میدان نفتی یادآوران خبر داد و گفت: شرکت شل هم گزارشی برای توسعه میدان نفتی یادآوران ارائه داده که این گزارش در حال بررسی است البته این شرکت فقط پیشنهاد اولیه خود را ارائه داده و باید بررسی بیشتری روی این طرح انجام دهند.

زبیدی در ادامه اظهار کرد: سه شرکت DNO، گازپروم و PTTEP نتیجه مطالعه خود را برای میدان چنگوله ارائه کرده‌اند که قرار است این نتایج در آینده‌ای نزدیک در کمیته مشاوران مطرح شده و مورد بررسی قرار گیرد.

بر اساس این گزارش، زبیدی پیش از این به ایسنا درمورد روال بررسی نتیجه مطالعات شرکت‌های بین المللی در مورد میادین نفت و گاز کشور توضیح داده بود موضوع این مطالعات (MOU) عمدتا فنی است و چارچوب فنی مطالعات (MDP) بررسی می‌شود. در این راستا یک کمیته فنی تشکیل شده که این کمیته هفته‌ای یکبار با حضور وزیر نفت برگزار می‌شود. در این جلسه سرپرست گروه توضیحات لازم را به حاضرین ارائه می‌کند. بعد از این که مباحث در کمیته مذکور ارائه شد برای کمیته مشاورین مدیریت مخازن که متشکل از اساتید دانشگاهی، کارشناسان، افراد با تجربه در مهندسی مخازن و غیره است ارسال می‌شود تا این افراد در مورد نتایج مطالعات اظهار نظر کنند و بعد از این کمیته پروپزال به شورای عالی مخازن که زیر نظر وزیر فعالیت می‌کنند و سرپرستی آن برعهده معاونت منابع هیدروکربوری است ارسال می‌شود و جمع بندی نهایی در این کمیته صورت می‌گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: