آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۸

اولتیماتوم پنهانی به کرانچار

البته در این جلسه عنوان شد که اگر سپاهان نتواند در سه هفته ابتدایی نیم فصل دوم لیگ سیزدهم نتیجه بگیرد، آنگاه یک مربی جدید جایگزین زلاتکو کرانچار خواهد شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از قانون آنلاین، اگرچه مدیران باشگاه سپاهان و در راس آنها ترابیان مدیرعامل این باشگاه از زلاتکو کرانچار سرمربی خود دفاع کرده و از او حمایت می‌کنند اما نتایج خاکستری سپاهان در نیم فصل اول به هیچ‌وجه رضایت آنها را فراهم نکرده است. حذف از جام حذفی در کنار نتایج پرفراز و نشیب در لیگ سبب شده تا مدیران این باشگاه از عملکرد سرمربی کروات چندان راضی نباشند. از همین رو در آستانه آغاز نیم فصل دوم از اصفهان خبر می‌رسد مدیران سپاهان به تازگی نشستی جدی را با سرمربی کروات خود برگزار و از کرانچار تضمین خواسته اند که در نیم فصل دوم بتواند این نتایج را جبران کند. ظاهرا تضمین سپاهانی‌ها قهرمانی لیگ برتر بود و هر چند کرانچار هیچ قولی نداد اما اعلام کرده نهایت تلاش خود را برای رسیدن به این خواسته به خرج خواهد داد. البته در این جلسه عنوان شد که اگر سپاهان نتواند در سه هفته ابتدایی نیم فصل دوم لیگ سیزدهم نتیجه بگیرد، آنگاه یک مربی جدید جایگزین زلاتکو کرانچار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: