ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۱۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

حفظ امنیت منطقه

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سفر رئیس جمهور ترکیه به ایران را در راستای رسیدن به نقطه نظرات مشترکی برای مقابله با تهدیدات و حفظ امنیت و آرامش در منطقه خواند و تاکید کرد: این سفرهای دوره‌ای می توانند منجر به حفظ امنیت پایدار در منطقه شود.

تدبیر24»سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به سفر هفته جاری اردوغان به ایران گفت: عراق،‌ ایران و ترکیه در موضوع امنیت منطقه نقطه نظرات مشترکی دارند، لذا با توجه به تهدیدات مشترک پیش رو گفت‌وگو و مذاکره بین سه کشور برای همکاری بیشتر، حفظ امنیت و آرامش در منطقه اقدام مناسبی است.

وی این سفرهای دوره‌ای را در حفظ امنیت پایدار منطقه موثر خواند و گفت: مراودات و مبادلات تجاری و اقتصادی از مواردی است که می‌تواند در این سفر مورد گفت‌وگو قرار گیرد.

نقوی حسینی توضیح داد: ایران و ترکیه توافقی برای رساندن سطح مرادوات اقتصادی به 30 میلیون دلار در سال داشته اند که هنوز این موضوع محقق نشده است، لذا طرح چنین موضوعاتی در سفر اردوغان به تهران دور از ذهن نیست.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: از آنجا که امنیت مرزهای غربی ما به عنوان مرز مشترک با شرق ترکیه نیز دارای اهمیت است، این موضوع نیز می‌تواند در کنار بحث مقابله با تروریسم و داعش مورد گفت‌وگو و مذاکره قرار گیرد.

وی در پایان گفت: سوریه از جمله موضوعات مشترک بین ایران،‌ روسیه و ترکیه است که این سه کشور مدیریت نشست آستانه را به عهده دارند، لذا قطعا سوریه از محورهای اصلی گفت‌وگو در این سفر به شمار خواهد آمد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: