آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۱۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶

«طوفان» ایران برای ترامپ

دونالد ترامپ در دیدار با افسران ارتش نظامی آمریکا ضمن تکرار ادعاهای خود علیه ایران اعلام کرد که این آرامش پیش از طوفان است.
تدبیر24»دونالد ترامپ در حالی ایران را به نقض روح توافق هسته‌ای متهم می کند که گزارش‌هایی در مورد قصد ترامپ برای اعلام عدم پایبندی ایران به برجام منتشر شده است.

او در حضور افسران نظامی آمریکا اعلام کرد که این آرامش پیش از طوفان است و در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این‌که این جمله چه مفهومی دارد، گفت: خواهید دید.

او در این دیدار به تکرار ادعاهای خود علیه ایران پرداخت و گفت: رژیم ایران از تروریسم حمایت کرده و خشونت و هرج و مرج را در تمام خاورمیانه می‌پراکند.

وی افزود: به همین دلیل است که ما باید به اقدامات خصمانه و جاه طلبی هسته‌ای ایران پایان دهیم. به زودی تصمیم من در مورد ایران را خواهید فهمید.

در صورت اعلام عدم پایبندی ایران به برجام از سوی ترامپ بنابر قانون آمریکا کنگره 60 روز فرصت دارد تا تحریم‌های هسته‌ای را علیه ایران اعمال کند.

این در حالی است که برخی رسانه‌ها گزارش دادند که ترامپ پس از اعلام عدم پایبندی ایران به برجام با جمهوری خواهان کنگره صحبت می‌کند تا تحریمی علیه ایران اعمال نکنند.

این اظهارات ترامپ در حالی مطرح شد که اغلب مقامات کاخ سفید اذعان دارند که ایران به تعهدات خود در برجام پایبند بوده است.

جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که ماندن در برجام در راستای منافع ملی آمریکاست.

جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز اخیرا خروج از توافق بین المللی برجام را باعث تاثیر منفی بر اعتبار آمریکا دانست.

تیلرسون وزیر خارجه آمریکا و ژنرال مک مستر مشاور امنیت ملی ترامپ نیز هر دو او را به ماندن در برجام توصیه کرده‌اند.

این در حالی است که اعضای اروپایی برجام (انگلیس، فرانسه و آلمان) از آمریکا خواسته‌اند که در این توافق باقی بماند.

برچسب ها: تدبیر24 طوفان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: