نوجوانان ایران در گروه C این رقابتها با تیمهای گینه، آلمان و کاستاریکا همگروه هستند. بازیهای این گروه در شهر گوا برگزار میشود. پیش از این، نوجوانان ایران در همین شهر به مقام نایب قهرمانی آسیا دست یافته بودند و تجربه کافی برای بازی در این شهر را دارند.
تیم ملی ایران برای رسیدن به این مسابقات در رقابتهای قهرمانی فوتبال آسیا توانست مقام نایب قهرمانی آسیا دست یابد. شاگردان عباس چمنیان بعد از صعود به این جام جهانی یک سال فرصت داشتند به آمادهسازی بهتر این تیم بپردازند و تقریبا آن تیم نسبت به یک سال پیش متحول شده است. این کمتر از ده روز قبل دو دیدار تدارکاتی برابر تیمهای فرانسه و مکزیک - تیم های حاضر در جام جهانی – انجام داد به ترتیب هر دو تیم را با نتایج ۴ بر صفر و ۳ بر صفر شکست داد تا آمادگی بسیار خوب خود را نشان دهد.
چندین بازیکن تیم ملی ایران در لیگ برتر به میدان میروند و تاکنون عملکرد درخشانی را از خود به جای گذاشتند. عمده بازیکنان این تیم از تیمهای سایپا، پیکان، فولاد خوزستان و استقلال خوزستان است و سایر بازیکنان هم از تیمهای کم نام و نشان شهرستانی هستند. این نکته بیانگر کم توجهی تیمهای شاخص مانند استقلال، پرسپولیس، ذوب آهن، سپاهان، تراکتورسازی و ... به تیمهای پایه خود است.
ایران پیش از این در سال های ۲۰۰۱، ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ نیز به جام جهانی نوجوانان صعود کرده بود و در دو دوره اخیر به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده است. بازیکنانی مانند کاوه رضایی، امید عالیشاه، پیام صادقیان، سید حسین حسینی، اکبر ایمانی، سعید عزت اللهی، سید مجید حسینی، صادق محرمی و ... محصول هم تیمها هستند.
سه رقیب ایران در این رقابتها توانستند عملکرد بسیار خوبی را در قارههای خود ارائه دهند. در ادامه این گزارش به بررسی عملکرد رقبای ایران در سه قاره اروپا، آمریکای شمالی و آفریقا میپردازیم.
تیم ملی آلمان
تیم ملی آلمان در سال ۲۰۱۷ در مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در مرحله نیمهنهایی مقابل رقبای خود شکست خورد اما توانست مجوز حضور در جام جهانی را به دست آورد. آلمانها در ادوار حضور خود در جام جهانی یک بار دوم شدند که به سال ۱۹۸۵ باز میگردد. همچنین این کشور در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۷ در رده سوم و در سال ۱۹۹۷ در رده چهارم جهان ایستاده است.
از بهترین بازیکنان آلمان در جام جهانی جوانان میتوان به تونی کروس اشاره کرد که در سال ۲۰۰۷ توپ طلای مسابقات را از آن خود کرد.
تیم ملی گینه
نماینده فوتبال آفریقا در رقابتهای قهرمانی این قاره مرحله نیمه نهایی صعود کرد اما در پایان مقام سوم این رقابتها را به دست آورد و راهی جام جهانی شد.
آنها در سالهای ۲۰۱۵، ۱۹۹۵، ۱۹۸۹ و ۱۹۸۵ در جام جهانی حضور داشتهاند. بهترین رتبه این تیم چهارمی جهان در سال ۱۹۸۵ است.
تیم ملی کاستاریکا
این تیم در رقابتهای قهرمانی کونکاکاف به صورت مشترک مقام سوم این قاره را به دست آورد و به جام جهانی صعود کرد.
آنها در دورههای زیادی در این رقابتها حضور داشتند اما همواره تا مرحله یک چهارم نهایی مسابقات صعود کردند و رتبهای بهتر از این به دست نیاوردهاند.
آنها در سالهای ۲۰۱۵، ۲۰۰۹، ۲۰۰۷، ۲۰۰۵، ۲۰۰۳، ۲۰۰۱، ۱۹۹۷، ۱۹۹۵ و ۱۹۸۵ در جامجهانی حاضر شدند.
برنامه بازیهای گروه C
شنبه، ۱۵ مهر
آلمان – کاستاریکا، ساعت ۱۴:۳۰
ایران – گینه، ساعت ۱۷:۳۰
سه شنبه، ۱۸ مهر
کاستاریکا – گینه، ساعت ۱۴:۳۰
ایران – آلمان، ساعت ۱۷:۳۰
جمعه، ۲۱ مهر
گینه – آلمان، ساعت ۱۴:۳۰
ایران – کاستاریکا، ساعت ۱۴:۳۰