آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۹۱۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹

محمدرضا گلزار رونمایی می شود

شبکه نسیم تاک شو یی را با حضور محمدرضا گلزار تولید می کند.
تدبیر24»شنیده ها حاکی است شبکه نسیم در حال تولید تاک شویی با حضور محمد رضا گلزار است.
شبکه نسیم با استفاده از محبوبیت برخی از بازیگران سینما و تلویزیون،برنامه هایی را طراحی و در دست تولید دارد تا دوباره مخاطبان را پای گیرنده های تلویزیون نشانده و برای ساعاتی هم که شده از ماهواره دور نگه دارد.
محمدرضا گلزار از بازیگرانی است که طرفداران زیادی بین مردم دارد،به خصوص نسل جوان.حضور این هنرپیشه سرشناس در برنامه های تلویزیونی،بی شک می تواند بینندگان زیادی را پای گیرنده ها بنشاند.
در گذشته نیز چند نفر از تهیه کنندگان تلویزیون قصد داشتند پای گلزار را به سریال ها و برنامه های تلویزیونی باز کنند،اما این مهم هیچ گاه اتفاقی نیفتاد.
چندی پیش نیز شایعه حضور محمد گلزار در رسانه ها دست به دست شد،ولی مدیران تلویزیون آن را رد کردند.
سرانجام پای گلزار به تلویزیون باز شد و این بازیگر در یک برنامه تاک شو که در حال تولید است مقابل دوربین رفته است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: