ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۱۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۷

ماجرای برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو به انتشار کلیپی در فضای مجازی با مضمون برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی واکنش نشان داد.
تدبیر24»مهندس سمیره صباح در واکنش به انتشار کلیپی در فضای مجازی با مضمون برنج‌های لاستیکی و پلاستیکی در بازار که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر انداخته، گفت: این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد و سازمان غذا و دارو تمام منابع و مزارع برنج را قبل از اقدام به واردات، مورد بازدید و آزمایش قرار می‌دهد. تمام کارخانه‌ها نیز بازدید می‌شوند و موارد نیز قبل از اینکه مجوز واردات دریافت کنند، ابتدا باید ثبت شوند.

وی افزود: این کلیپ پیش از این نیز پخش شده بود. در همین راستا هم تولیدکنندگان و انجمن برنج هند به ایران آمدند و در حضور رییس سازمان غذا و دارو مستندات‌شان را ارائه دادند که برنج‌هایشان در مزارع تولید و به ایران و سایر کشورها صادر می‌شود.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو افزود: بازدیدهای مکرر از مزارع برنج هند، پاکستان، تایلند و اخیرا نیز اروگوئه و پاراگوئه و سایر منابع توسط بازرسان سازمان غذا و دارو انجام می‌شود و بدین ترتیب تمام منابع ابتدا ثبت می‌شوند و بعد از آن مجوز واردات دریافت می‌کنند.

صباح  تاکید کرد: هر محموله‌ای هم که به گمرک وارد می‌شود، ابتدا به آزمایشگاه ارسال شده و پس از آنکه تاییدیه آزمایش‌های مربوطه را دریافت کرد، مجوز مصرف آن صادر می‌شود.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در پایان مجددا گفت: در مجموع این کلیپ کاملا کذب بوده و محتوای آن به هیچ عنوان مورد تایید نیست.

گفتنی است؛ اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که با ریختن مشتی برنج روی شعله گاز، نشان می‌دهد که برنج‌ها مانند پلاستیک آب شده و سیاه می‌شوند. راوی این کلیپ ادعای لاستیکی، پلاستیکی و مشمایی بودن برنج‌ها را دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: