ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۲۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۴
پیش بینی معاون روحانی از نقض برجام توسط آمریکا:

راه‌ تداوم هرگونه سخن و گفت‌وگو میان ایران و آمریکا بسته‌ شد

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور برجام را تفاهمی دوجانبه برای آرامش صحنه بین‌الملل خواند که به بهانه‌ای جهت تشدیداختلاف تبدیل شد؛ گامی که آمریکا درحال برداشتن آن است.
تدبیر24»در یادداشت توئیتری حمید ابوطالبی آمده است:

« برجام‌صرفا گامی تاریخی در عرصه عدم‌ اشاعه بود؛ امابا اقدام آمریکا، درحال تبدیل شدن به بازیگری تاریخی در تعاملات ایران و آمریکا و عرصه ‌جهانی است.

سیاسی‌کردن برجام در داخل آمریکا و اعلام خلاف‌ واقع عدم‌ پایبندی ایران، به‌ سرعت ایران‌ و آمریکا را به مرحله جدیدی ازاختلاف رساند  و این باور را منتقل می‌کند که بردیوار بلند بی‌اعتمادی ما، نقض‌ عهد، خصومت ‌مستمر و عدم امکان عملی تفاهم نیز افزوده گردید؛ راه‌ تداوم هرگونه سخن و گفت‌وگو میان دو کشور بسته‌ شد. لیست‌ بلند خصومت‌های بیش از شش‌دهه‌ای با ایران،  بلندتر و سیاه‌تر شد، امکان‌انتقال‌ از سخن‌پراکنی‌های رتوریک به خصومت‌ورزی‌های عملی بیشتر گردید، بی‌ثباتی منطقه‌ای با ناسیونالیسم آمریکا روزافزون شد، نزاع درونی در مقابله با تروریسم بالا گرفت، امکان تفاهم در چالش‌های منطقه‌ای ازمیان رفت.

با بازگشت زورگویی یک‌جانبه درعرصه بین‌الملل، جبهه‌بندی و خط‌کشی‌های تازه ضرورت بیشتری یافت، جهان ناامن‌تر و نگرانی خردمندان بیشتر شد؛ زیرا برجام که تفاهمی برای آرامش صحنه بین‌الملل و دوجانبه بود، به بهانه‌ای جهت تشدید اختلاف تبدیل گردید؛ گامی که آمریکا در حال برداشتن آن است.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: