آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۲۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۴

مرگ تماشاگر سوری بعد از شکست برابر استرالیا

شکست تیم ملی فوتبال سوریه برابر استرالیا باعث شد تا یک تماشاگر سوری دچار سکته مغزی شود و جانش را از دست بدهد.
تدبیر24»تیم ملی فوتبال سوریه در دیدار برگشت انتخابی جام جهانی 2018 روسیه برابر استرالیا به میدان رفت و با نتیجه دو بر یک تن به شکست داد.

جدال دو تیم در پایان وقت اصلی با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا کار به وقت اضافه کشیده شود. در وقت‌های اضافی استرالیا توسط کیهیل به گل رسید. در حالی که بازی در آستانه به پایان رسیدن بود، عمر السومه توپی را به تیر دروازه زد تا حسرت سوری ها از این حذف شدن چند برابر شود.

سمیر کوریه یکی از هواداران تیم ملی فوتبال سوریه آن‌قدر از این شکست برابر استرالیا متاثر شد که دچار سکته مغزی شد و جان خود را از دست داد.

سمیر از منطقه حسکه سوریه بود و در داروخانه کار می‌کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: