ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۹۲۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴
لاریجانی:

ایران و روسیه نقش مهمی در سرکوب تروریست‌ها داشته‌اند

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره مذاکرات آستانه با بیان اینکه ایران و روسیه نقش مهمی در سرکوب تروریست ها داشته اند، گفت: ایران و روسیه از ابتدا معتقد به راه حل سیاسی در مسئله سوریه بودند که ابتکار قزاقستان و تشکیل این اجلاس این مسیر را تسهیل کرد.
تدبیر24»علی لاریجانی در گفت‌وگو با خبرنگاران، تروریسم را مشکل جهانی دانست و درباره ائتلاف ضد تروریسمی در جهان گفت: جنس این تروریست‌ها مهاجرت پذیری آنهاست ممکن است در جایی سرکوب شوند اما از جای دیگر سر در می آورند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه با تروریسم باید توسط ائتلافی انجام شود که واقعا در عمل بخواهند این کار را انجام دهند نه اینکه در رسانه‌ها حرف درباره مبارزه با تروریسم بزنند ولی در عمل و در پشت صحنه پول و سلاح به تروریسم‌ها بدهند، این رفتار فریب دادن است و نتیجه‌ای نخواهد داشت.

وی افزود: برخی کشورها با تروریسم بازی می‌کنند.

لاریجانی به مذاکرات سوریه در ژنو و آستانه اشاره کرد و آنها را مورد مقایسه قرار داد و گفت: مذاکرات در ژنو پیش نرفت اما در آستانه پیش رفت زیرا کشورهای حاضر در مذاکرات آستانه مصمم به مبارزه با تروریسم بودند اما در ژنو ترکیب مخلوط بود و بنابراین پیش نمی‌رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ارزیابی از اولین روز سفر به روسیه به انجام گفت و گو ها با مقامات روسیه اشاره کرد و گفت: در این دیدارها به گسترش روابط اقتصادی آن هم در شرایط بعد از تصویب برنامه ششم توسعه در ایران تأکید شد و راهکارهای توسعه روابط و اجرایی شدن تصمیم ها تبادل نظر شد.

لاریجانی افزود: از سوی دیگر گفت‌وگوهایی درباره مسئله هسته‌ای ایران و اقدامات دردسرساز آمریکا داشتیم، اقدامات یک جانبه‌ای که همه را عصبانی کرده است زیرا پشت پا زدن به همه اقداماتی است که همه این کشورها به نحوی در آن نقش داشته اند.

وی گفت: در این دیدارها همچنین در مورد تروریسم و مبارزه با آن گفت و گوهایی انجام شد به خصوص با روس‌ها مواضع و اقدامات هماهنگی داشته‌ایم و این مبارزه نیز موفق بوده است.

لاریجانی گفت: نگاه روس‌ها به این نگاه ایران نزدیک است و علاقمند به توسعه روابط اقتصادی با ایران هستند.

رئیس مجلس در ادامه به حضور و سخنرانی در نشست امنیتی منطقه اشاره کرد و گفت: ایران نظر خودش را درباره امنیت منطقه و چالش‌های موجود به خصوص درباره تروریسم بیان کرد.

وی افزود: کسانی در منطقه حضور یافتند که هر روز یک مسئله جدید می سازند؛ یک روز تروریسم و روز دیگر تجزیه طلبی راه می‌اندازند.

برچسب ها: تدبیر24 لاریجانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: