تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۹۲۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳

بهبود وضعیت اقتصاد ایران تا 2 سال آینده

به نوشته فایننشال تایمز، آیت‌الله هاشمی در این مصاحبه به «آثار مخرب تحریم‌ها و سیاست‌های دولت قبل بر اقتصاد» ایران پرداخته و ابراز امیدواری کرده است که اقتصاد ایران طی 2 سال آینده به مسیر بهتری وارد شود.
تدبیر24: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگویی که با نشریه «فایننشال تایمز» داشته، ابراز امیدواری کرده است توافق نهایی میان ایران و گروه موسوم به 1+5 در یکسال آینده به دست آید.

وی همچنین تاکید کرده است که توافق اولیه، دشوارترین گام بوده، گام‌های بعدی می‌تواند ساده‌تر برداشته شود. هاشمی رفسنجانی در این مورد گفته است: باید یخ‌ها آب می‌شد، مرحله دوم عادی‌تر خواهد بود.

فایننشال تایمز نوشته است با وجود آنکه بسیاری از تحلیلگران گام دوم توافق هسته‌ای را بسیار دشوارتر می‌دانند، آیت‌الله هاشمی قاطعانه موضعی خوش‌بینانه‌تر اتخاذ کرده و می‌گوید: بخشی از این (دشواری) به دلیل این بود که مذاکره با آمریکا یک تابو بود. این تابو به سادگی قابل برطرف شدن نبود و بدون آمریکا هم مذاکرات پیش نمی‌رفت.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه با تاکید بر اینکه ایران قصد ساخت تسلیحات اتمی را ندارد، تهدیدات اسرائیل برای اقدام نظامی را رد کرده و گفته است: اسرائیل خیلی کوچک است؛ ماهی کوچک نمی‌تواند ماهی بزرگ‌تر از خودش را بخورد.

به نوشته فایننشال تایمز، آیت‌الله هاشمی در این مصاحبه به «آثار مخرب تحریم‌ها و سیاست‌های دولت قبل بر اقتصاد» ایران پرداخته و ابراز امیدواری کرده است که اقتصاد ایران طی 2 سال آینده به مسیر بهتری وارد شود. وی تاکید کرده است که ورود سرمایه‌گذاران خارجی به خصوص در بخش‌های هوانوردی، نفت و گاز، پتروشیمی، کشتی‌رانی و راه‌آهن می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی کمک کند.

وی در بخشی دیگر از مصاحبه به موضوع برنامه هسته‌ای ایران پرداخته و تاکید کرده است که جمهوری‌ اسلامی به هیچ وجه قصد دست کشیدن از برنامه هسته‌ای خود را ندارد، بلکه می‌خواهد این برنامه را منطبق با «ان‌پی‌تی» پیش ببرد. وی در این مورد گفته است: محدودیت‌هایی که قوانین بین‌المللی تعیین کرده، مورد قبول ماست. معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی مورد پذیرش ماست. هر چیز دیگری فراتر از این، به معنی تحمیل کردن بر ما خواهد بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به روابط ایران و عربستان هم پرداخته و گفته است ریاض از وی برای حضور در حج دعوت به عمل آورده بوده و وی نیز برای این کار آمادگی داشته، اما چنین اقداماتی نیازمند زمینه‌چینی و آمادگی است.
وی در مورد سوریه هم گفته است ایران می‌تواند نقشی سازنده‌تر در این کشور ایفا کند، اما نهایتا این مردم سوریه هستند که باید سرنوشت «بشار اسد» رئیس‌جمهور این کشور را تعیین کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: