ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۲۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷

هیئت کرد امروز به بغداد می‌رود

عضو حزب اتحادیه میهنی کردستان در سلیمانیه اعلام کرد که هیأتی از اتحادیه میهنی امروز (یکشنبه) به بغداد می‌رود.
تدبیر24»رینکین عبدالله، عضو اتحادیه میهنی کردستان در سلیمانیه گفت که این اتحادیه در آستانه اعزام کردن هیئتی به بغداد در روز یکشنبه برای حل بحران کرکوک و مناطق مورد مناقشه است.

وی گفت: ما نمی‌توانیم با قاطعیت بگوییم که هیئت کردی که به بغداد خواهد رفت، همچون هیئت پیشین خواهد بود اما هیئت اتحادیه میهنی کردستان برای پایان دادن به بحران به بغداد می‌رود.

عبدالله خاطرنشان کرد: دو حزب کردی اتحادیه میهنی و تغییر از پیام فواد معصوم، رئیس‌جمهور عراق برای آرام کردن اوضاع و بازگشت به میز مذاکره استقبال کرده‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد که سایر احزاب کرد در اقلیم کردستان از این طرح استقبال کنند.

برچسب ها: تدبیر24 بغداد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: