ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵

تسهیلات تشویقی طرح افزایش جمعیت

مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: تسهیلات و تمهیدات تشویقی با هدف افزایش نرخ رشد جمعیت در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که بزودی تصویب و اجرایی می شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: تسهیلات و تمهیدات تشویقی با هدف افزایش نرخ رشد جمعیت در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که بزودی تصویب و اجرایی می شود.

دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود: این خدمات شامل بیمه شدن فرزندان خانواده های غیرکارمند، کمک به خانواده های غیر کارمند، افزایش مرخصی زایمان به 9 ماه در بخش های دولتی و خصوصی و افزایش مرخصی شیر دهی به 9ماه است.

وی با بیان اینکه مجلس بر روی قوانین حمایت کامل از زنان و خانواده کار می کند، ادامه داد: در این زمینه توجه به سلامت باروری و فرزندآوری مورد تاکید است.

مطلق گفت: در برنامه است تا عمل بازگشت وازکتومی و توبکتومی برای افرادی که قبلا این اعمال را انجام دهد به صورت رایگان اجرایی شود.

وی افزود: این اقدام در استانهای گیلان و اصفهان هم اکنون به صورت آزمایشی در حال اجراست و در آینده در کل کشور اجرایی می شود.

مطلق، کاهش مرگ و میر نوزادان و مادران را از دیگر برنامه ها برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر مرگ و میز نوزادان 15 در هزار تولد است که باید به 9 در هزار کاهش یابد.

وی گفت: مرگ و میر مادران نیز هم اکنون سالانه 360 نفر است که باید به پایین ترین حد خود برسد.

مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت گفت: قبل از انقلاب به ازای هر 100 هزار نفر تولد 240 مادر فوت می شد که این رقم به 22.4 رسیده است که رقم بالایی است.

وی، کاهش عمل سزارین برای زایمان را از دیگر برنامه ها بیان کرد و گفت: هم اکنون 60 درصد زایمان ها به صورت سزارین است که در نظر است با افزایش بیمه زایمان طبیعی و حمایت از زایمان های بدون درد و فیزیولوژی میزان زایمان به صورت سزارین را کاهش دهیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: