آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۲۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵

خوش شانسی برای پرای پرسپولیس !

یکی از دغدغه‌های باشگاه پرسپولیس و هواداران این تیم سرباز شدن علی علیپور است. مهاجم حالا گلزن پرسپولیس که پس از محرومیت مهدی طارمی پوست انداخته و در قالب یک بازیکن ششدانگ و تمام‌کننده ظاهر شده است.
تدبیر24»علیپور در جدال تیمش برابر استقلال خوزستان در حالی 2 گل زیبا زد و مرد اول اهواز لقب گرفت که مدتی است زمزمه رفتنش به خدمت مقدس سربازی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌ها پا را فراتر نهاده و حتی مدعی شدند علیپور تیم بعدی‌اش را هم انتخاب کرده و در پایان نیم‌فصل اول با گرفتن دفترچه خدمت مقدس سربازی به تیم تراکتورسازی تبریز خواهد پیوست!

این حرف و حدیث‌ها در حالی شنیده شد که مهاجم قائمشهری و جوان پرسپولیس هنوز دوران خدمت سربازی را طی نکرده و باید بالاخره به سربازی برود. اما پرسپولیسی‌ها نگران نباشند. علی علیپور حداقل تا سه سال آینده سرباز نمی‌شود و خیال هواداران تیم قرمز راحت باشد. او به تازگی در دانشگاه ثبت‌نام کرده و حداقل 3 سال دیگر می‌تواند از امتیاز دانشجو بودن استفاده کرده و به خدمت سربازی نرود. علیپور می‌تواند در این سه سال در پرسپولیس توپ بزند و خط حمله تیمش را بیمه کند البته نحوه سرباز شدن احمد نوراللهی و امید عالیشاه و رها کردن پرسپولیس باعث شده هواداران پرسپولیس نگران جدایی احتمالی سایر بازیکنانی باشند که باید به خدمت سربازی بروند. علی علیپور جوان هم یکی از همین دست بازیکنان است، کسی که چند ماه قبل گفته می‌شد کمی در پرسپولیس ناراحت است اما با توجه به محرومیت مهدی طارمی شرایط برای علی علیپور بهتر شد و دیگر قید سرباز شدن را زد!
برچسب ها: تدبیر24 خوش شانسی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: