آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۲۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۹

پارکبان‌ها پلیس هستند؟

رییس پلیس پیشگیری ناجا اعلام کرد که پارکبان ها نیروی پلیس یا نیروی وابسته به یگان های حفاظت پلیس نیستند.
تدبیر24»سردار محمد شرفی درباره اینکه آیا پارکبان‌ها نیروی پلیس یا تحت نظر پلیس محسوب می‌شوند یا خیر؟ گفت: پارکبان‌ها نیروی پلیس محسوب نمی شوند و هیچ وابستگی مستقیم یا غیرمسقیم به نیروی انتظامی ندارند.

وی با بیان اینکه نیروهای شهربان یا همان مبارزه با سدمعبر نیز نیروی پلیس محسوب نمی شوند، گفت: نه پارکبان‌ها و نه شهربان ها ارتباطی با یگان حفاظت شهرداری هم ندارند، یگان حفاظت شهرداری تحت نظارت پلیس پیشگیری فعالیت می‌کند اما همانظور که گفتم افراد فعال در این دو حوزه ربطی به پلیس ندارند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا درباره اینکه برخی از این افراد در مواجهه با شهروندان ادعای مامور پلیس بودن یا وابستگی به پلیس را می کنند، اظهارکرد: این موضوع صحیح نیست و اگر افرادی چنین ادعایی کنند می توان با آنها برخورد کرد. ماموران پلیس و یگان‌های حفاظت کارت شناسایی مخصوص به خود دارند و قابل شناسایی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: