ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۹۲۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵

پیشنهاد انعقاد پیمان خواهرخواندگی

سفیر ایران در ارمنستان به شباهت‌های آب و هوایی البرز و ارمنستان اشاره کرد و اعلام کرد: با توجه به این شباهت امکان امضای پیمان خواهرخواندگی بین البرز و استان گودای وجود دارد.
تدبیر24»سجاد کاظمی در جلسه شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی که امروز دوشنبه ۲۴ مهرماه در استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های مطلوب جغرافیایی و آب و هوایی البرز گفت:  به دنبال سفر اخیر نخست وزیر ارمنستان به ایران و جلساتی که در حوزه راه، کشاورزی و انرژی برگزار شد  در صدد هستیم تا نرخ کالاهای تولیدی خود را با نرخ تعرفه های ارمنستان همخوان کنیم و از آنجا که زمینه های انعقاد پیمان خواهرخواندگی ارمنستان با استان ها مطرح است،البرز با توجه به ظرفیت هایی که دارد می تواند خواهرخوانده ارمنستان باشد. سفیر ایران در ارمنستان با اشاره به اینکه استان گیلان در زمان استانداری دکتر نجفی توانسته ارتباط خوبی با کشور ارمنستان داشته باشد، اظهار کرد: گیلان راه خوبی با این کشور در خصوص برنامه های تجاری داشته است و به دنبال آن هستیم تا همین روند را در البرز هم اجرایی نماییم.
وی بیان کرد: در حال حاضر روند ترانزیت کالا از کشور ترکیه و آذربایجان به دریای سیاه دنبال می شود که زمینه ساز توسعه همکاری های مشترک خواهد بود.
سفیرجمهوری اسلامی در ارمنستان گفت: با توجه به حضور سه میلیونی جمعیت در روسیه، حلقه ارتباطی خوبی با تجار خارجی و اروپایی ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به موقعیت مرزی کشورها برای توسعه همکاری های مشترک اقتصادی بیان کرد: باید بحث راه اندازی نمایشگاه و صادرات در البرز جدی گرفته شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: