آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶

دستگيري زن 29ساله به جرم هتك حيثيت

رييس پليس فتا استان اصفهان گفت: فردي كه در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي مجازي اقدام به انتشار تصاوير شخصي يكي از شهروندان نموده بود توسط پليس فتا استان اصفهان شناسايي و دستگير شد.
تدبیر24»سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در تشريح اين خبر گفت: درپي شكايت يكي ازشهروندان مبني براينكه فرد يا افراد ناشناسي اقدام به انتشار شماره تلفن وي در شبكه‌هاي اجتماعي نموده است بررسي موضوع در دستور كار اين پليس قرارگرفت.

اين مقام مسئول عنوان كرد: پس از شنيدن اظهارات شاكي كارشناسان پليس فتا اقدامات فني و تخصصي خود را به منظور شناسايي و دستگيري عامل هتك حيثيت آغاز نمودند.

وي افزود: پس از انجام فعاليت‌هاي گسترده اطلاعاتي و انجام اقدامات فني و تخصصي در فضاي سايبر متهم شناسايي و دستگيرشد.

سرهنگ مرتضوي اضافه كرد: ‌متهم خانمي 29ساله به نام فهيمه ابتدا منكر هرگونه بزهي گرديد اما پس از مواجه با شواهد و مستندات فني به بزه انتسابي اقرار و انگيزه خود را انتقام جويي به علت اختلافات قبلي با شاكي عنوان داشت.

سرهنگ مرتضوي در ادامه به تمامي افرادي كه به هر نحوی اقدام به مزاحمت وهتك حيثيت در محيط مجازي مي كنند هشدار داد و اعلام نمود: بر اساس قانون جرائم رايانه‌اي هر كس بوسيله سامانه‌هاي رايانه اي و فضاي مجازي موجبات  هتك حيثيت شهروندان را فراهم نمايد افزون بر اعاده حيثيت به حبس و جزاي نقدي محكوم مي شود.

سرهنگ مرتضوی در پایان گفت:  همچنین پلیس فتا در هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی کانال ندارد و از هموطنان عزیز خواست ضمن هوشیاری در به کارگیری از شبکه‌های اجتماعی و رعایت قوانین در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس  WWW.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری قسمت ثبت گزارش‌های مردمی با پلیس فتا در‌ میان بگذارند.
برچسب ها: تدبیر24 هتک حیثیت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: