ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۳۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵

پرونده سلامت روان

مدیرکل دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی از تشکیل پرونده سلامت روان برای دانشجویان جدید الورود این دانشگاه از ترم آینده خبر داده و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سال آینده تمامی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از نظر سلامت روان پالایش می‌شوند.

تدبیر24»دکتر کیانوش بهرهی در گفتگو با ایسنا با اعلام این مطلب تاکید کرد: در حال حاضر پالایش سلامت روان دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در دستور کار قرار دارد. بر اساس این برنامه از ترم آینده ورودی‌های جدید این دانشگاه دارای پرونده سلامت روان خواهند شد.

 وی در ادامه تصریح کرد:  بر اساس برنامه جدید دانشجویانی که پرونده سلامت روان داشته باشند و بر اساس این پرونده از نظر سلامت روان دارای مشکل باشند مشکلات‌ آنها از طریق کانون‌های سلامت روان و مراکز مشاوره دانشگاه بررسی شده و این دانشجویان تحت درمان قرار خواهند گرفت.

 مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اینکه از سال آینده تمامی دانشجویان این دانشگاه از نظر سلامت روان پالایش می‌شوند، گفت: البته طرحی با عنوان "سیمای زندگی" توسط وزارت علوم در دانشگاه‌ها اجرا شد. این طرح در دانشگاه علمی کاربردی نیز پیاده شد و بر اساس آن دانشجویان به صورت خود اظهاری در فرم‌های نظر سنجی شرکت کردند و اجرای این طرح موجب شد وضعیت آسیب‌های اجتماعی در  مراکز علمی کاربردی مشخص شود.

دکتر بهرهی در پایان گفت: اگر چه وضعیت دانشگاه علمی کاربردی به دلیل شاغل بودن اکثر دانشجویان آن از نظر آسیب‌های اجتماعی با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است اما اعتیاد ، خانواده ، فضای مجازی و جوانان چهارحوزه پر آسیب مراکز علمی کاربردی است  و در حال حاضر 5 استانی که مراکز علمی کاربردی آنها بیشترین آسیب‌های اجتماعی را دارند، مشخص شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: